Kritters Com

Str. Baba Novac Nr. 24, 500333 Brasov, Jud. Brasov

Reparatii turbine Brasov

Kritters Com efectueaza reparatii pentru turbine si alte piese auto in Brasov, oras in care se afla si sediul firmei si totodata un magazin de componente si accesorii auto al acesteia.

Compania dispune de 2 service-uri autorizate RAR in cadrul carora isi desfasoara activitatea doar angajati instruiti in domeniul auto. Acestia efectueaza reconditionari pentru orice tip de turbine, axandu-se in special pe cele marca Garrett. 

Chiar daca dispuneti de o Dacie Logan sau un BMW, Kritters Com raspunde oricarei cerinte venite in acest sens, reparand turbine pentru orice tip sau model de autoturism, indiferent de anul fabricatiei.

Inainte sa achizitionati o turbosuflanta noua, mai bine veniti la unul din atelierele de reparatii Kritters Com. Echipa firmei va efectua toate operatiunile necesare pentru ca piesa auto in cauza sa functioneze din nou. 

In situatia in care turbosuflanta reconditionata este montata in cadrul unui service Kritters Com, beneficiati de 2 ani garantie pentru aceasta. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat) Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat)
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm injectoare Delphi, inclusiv Euro 5, pe banc de probă profesional Hartridge, în conformitate cu datele tehnice specificate…
Verificare și reglare direcție Verificare și reglare direcție
Servicii Kritters Com
Verificăm și reglăm geometria sistemului de direcție pentru toate tipurile de autoturisme, folosind tehnologii computerizate de ultimă oră. Reglarea…
Reparații turbine Reparații turbine
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm turbine, pe mașină de echilibrare profesională CIMAT, în conformitate cu datele tehnice specificate de producător…
Reparații injectoare Logan Reparații injectoare Logan
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm la preț promoțional injectoare common rail Delphi pentru autovehicule Dacia Logan, pe banc de probă profesional Hartridge,…