Kritters Com

Str. Baba Novac Nr. 24, 500333 Brasov, Jud. Brasov

Reparatii injectoare Brasov

Firma Kritters Com din Brasov dispune de 2 service-uri autorizate, in cadrul carora efectueaza operatiuni de reparatii pentru injectoare marca Delphi si Bosch, la cele mai bune preturi de pe piata de specialitate!

Pe langa comercializarea unei game variate de modele a acestor tipuri de piese auto, Kritters Com ofera si servicii profesionale de reconditionare, executate de personal instruit in domeniu. 

Atelierele de reparatii sunt acreditate, iar in cazul in care lucrarile de reconditionare sunt realizate intr-unul dintre acestea, va este oferita o garantie ce se intinde pe o perioada de 2 ani!

Daca dispui de un injector a carui functionare lasa de dorit, vino cu el la Kritters Com si ti-l reparam noi in cel mai scurt timp! Beneficiezi de servicii de calitate si preturi fara concurenta! 

De asemenea, in cadrul atelierelor este efectuata si operatiunea de montare a injectorului reconditionat, indiferent de tipul sau modelul autoturismului respectiv. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat) Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat)
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm injectoare Delphi, inclusiv Euro 5, pe banc de probă profesional Hartridge, în conformitate cu datele tehnice specificate…
Verificare și reglare direcție Verificare și reglare direcție
Servicii Kritters Com
Verificăm și reglăm geometria sistemului de direcție pentru toate tipurile de autoturisme, folosind tehnologii computerizate de ultimă oră. Reglarea…
Reparații turbine Reparații turbine
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm turbine, pe mașină de echilibrare profesională CIMAT, în conformitate cu datele tehnice specificate de producător…
Reparații injectoare Logan Reparații injectoare Logan
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm la preț promoțional injectoare common rail Delphi pentru autovehicule Dacia Logan, pe banc de probă profesional Hartridge,…