Kritters Com

Str. Baba Novac Nr. 24, 500333 Brasov, Jud. Brasov

Reparatii injectoare Brasov

Firma Kritters Com din Brasov dispune de 2 service-uri autorizate, in cadrul carora efectueaza operatiuni de reparatii pentru injectoare marca Delphi si Bosch, la cele mai bune preturi de pe piata de specialitate!

Pe langa comercializarea unei game variate de modele a acestor tipuri de piese auto, Kritters Com ofera si servicii profesionale de reconditionare, executate de personal instruit in domeniu. 

Atelierele de reparatii sunt acreditate, iar in cazul in care lucrarile de reconditionare sunt realizate intr-unul dintre acestea, va este oferita o garantie ce se intinde pe o perioada de 2 ani!

Daca dispui de un injector a carui functionare lasa de dorit, vino cu el la Kritters Com si ti-l reparam noi in cel mai scurt timp! Beneficiezi de servicii de calitate si preturi fara concurenta! 

De asemenea, in cadrul atelierelor este efectuata si operatiunea de montare a injectorului reconditionat, indiferent de tipul sau modelul autoturismului respectiv. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Reparatii injectoare Brasov Reparatii injectoare Brasov
Servicii Kritters Com
Firma Kritters Com din Brasov dispune de 2 service-uri autorizate, in cadrul carora efectueaza operatiuni de reparatii pentru injectoare marca…
Reparații cuplaje Haldex Reparații cuplaje Haldex
Servicii Kritters Com
Reparăm cuplaje Haldex, pentru autovehicule cu tracțiune integrală, garantăm calitate și profesionalism.  Prețul este estimativ, stabilit pe baza…
Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat) Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat)
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm injectoare Delphi, inclusiv Euro 5, pe banc de probă profesional Hartridge, în conformitate cu datele tehnice specificate…
Reparatii pompe de injectie Brasov Reparatii pompe de injectie Brasov
Servicii de reparatii pentru pompele de injectie va sunt oferite in Brasov prin intermediul firmei Kritters Com. Aceasta este specializata in comertul…