Kritters Com

Str. Baba Novac Nr. 24, 500333 Brasov, Jud. Brasov

Reparatii pompe de injectie Brasov

Servicii de reparatii pentru pompele de injectie va sunt oferite in Brasov prin intermediul firmei Kritters Com. Aceasta este specializata in comertul cu piese auto, insa are la dispozitie standuri speciale de reconditionare a pompelor de injectie, singurele din oras de altfel. Asadar, pentru operatiuni de acest gen, solutia dumneavoastra este Kritters Com!

Firma dispune de toate aspectele esentiale pentru repararea cu succes a pompelor de injectie: 2 service-uri autorizate RAR, personal calificat, echipamentele necesare efectuarii acestei operatiuni si nu in ultimul rand, experienta in domeniu. 

Pe langa aceste lucruri, un alt avantaj major al serviciilor consta in preturile avantajoase la care va sunt puse la dispozitie. 

In cazul in care pompele de injectie reconditionate sunt modele originale marca Delphi sau Bosch, la montarea acestora intr-un service acreditat de producator beneficiati de 2 ani garantie!

Atelierele de reparatii Kritters Com indeplinesc aceasta conditie, asadar, aveti toate motivele pentru a apela la serviciile oferite de catre firma!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Reparatii injectoare Brasov Reparatii injectoare Brasov
Servicii Kritters Com
Firma Kritters Com din Brasov dispune de 2 service-uri autorizate, in cadrul carora efectueaza operatiuni de reparatii pentru injectoare marca…
Reparații cuplaje Haldex Reparații cuplaje Haldex
Servicii Kritters Com
Reparăm cuplaje Haldex, pentru autovehicule cu tracțiune integrală, garantăm calitate și profesionalism.  Prețul este estimativ, stabilit pe baza…
Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat) Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat)
Servicii Kritters Com
Testăm și recondiționăm injectoare Delphi, inclusiv Euro 5, pe banc de probă profesional Hartridge, în conformitate cu datele tehnice specificate…
Reparatii pompe de injectie Brasov Reparatii pompe de injectie Brasov
Servicii de reparatii pentru pompele de injectie va sunt oferite in Brasov prin intermediul firmei Kritters Com. Aceasta este specializata in comertul…