Sectiunea Infrumusetare se adreseaza in primul rand firmelor care comercializeaza produse de infrumusetare, cat si saloanelor de infrumusetare din toata tara. Chiar daca este o industrie care are ca public tinta principal persoanele de sex feminin, in prezent, din ce in ce mai multi barbati, ajung sa se bucure de beneficiile pe care astfel de companii le ofera.

De la masaj si machiaj, pana la solar si spa, fiecare activitate in parte poate sa duca la obtinerea unui corp mai armonios si mai frumos proportionat, reducand astfel imperfectiunile, de care orice perosoana incearca sa scape.

Intr-o lume in care aspectul fizic este deosebit de important, companiile care ofera astfel de solutii sunt la mare cautare. Promovarea serviciilor si produselor  de infrumusetare, prin intermediul includerii in cadrul Catalogului online, poate duce la cresterea notorietatii si vizibilitatii, cu rezultate directe in cresterea numarului de clienti, plus crearea unui brand puternic, ce va rezista in timp si va excela in aria sa de activitate.

Partenerii nostri
Adevarul
Agerpress
Comunicate de presa
Digital PR
Comunicate.ro
Live PR
Ziare.com
Acasa.ro
Hotnews
Smart Lacatus