Partenerul tau de incredere in promovarea online
2Biz.ro / Despre noi
Cine Suntem:

Catalogul de afaceri 2biz.ro este portalul dedicat IMM-urilor, care vor sa se promoveze in mediul online. Fie ca detineti un business la inceput de drum, fie ca vreti sa va promovati campaniile existente ale afacerii , noi va ajutam in strategia de marketing online.

Portalul 2Biz.ro a fost infiintat in anul 2011 la Brasov. La inceput, 2Biz.ro oferea doar servicii de promovare in mediul online prin inscrierea companiilor in catalog, fiind la vremea respectiva unul din cataloagele de afaceri online, care respecta standardele Google de indexare prin continut unic si cuvinte cheie.

Fiind in permanenta dezvoltare si inovare, cautam sa venim in intampinarea clientilor nostri adaugand in permanenta servicii noi. Astfel, catalogul de afaceri 2biz.ro a devenit o agentie de publicitate si va ofera urmatoarele servicii:

In cei peste 5 de ani de activitate in mediu online la un inalt nivel profesional, telul nostru a ramas imbunatatirea performantei in business a clientilor nostri, prin promovarea online inteligenta. Tintim in permanenta spre excelenta, performanta si crestere continua, cu echipa potrivita: specialisti motivati de pasiunea de a crea valoarea strategica clientilor.
Creste-ti afacerea cu noi!

Ce Servicii Oferim:

Suntem la ora actuala singura platforma ce insumeaza toate tehnicile de promovare de mai sus intr-un singur serviciu accesibil si eficient din punct de vedere al costurilor, pentru a creste vizibilitatea si credibilitatea companiei dumneavostra, garantand astfel un nou flux de clienti si contribuind la cresterea cifrei de afaceri.

Beneficiile colaborarii cu noi:
Echipa 2Biz.ro
Pregatita sa faca fata oricarei provocari
Andrei Ciomirtan
Front-End Developer
Amalia Cozma
Digital Marketing Consultant
Ioana Ciobanu
Copywriter
Daniel Popa
Sales Team Manager
Bucur Niculae
Front-End Developer
Mihail Durlestean
Specialist SEO
Alexandra Vasile
Marketing Assistant
Gabriel Mihaila
Account Manager
Simona Dediu
Account Manager