Promoveaza-ti Firma cu 2Biz.ro!

Catalogul online de afaceri 2Biz.ro cuprinde in momentul de fata peste 1.500 de firme promovate eficient catre segmentul de consumatori vizat de catre fiecare dintre acestea. Firmele inscrise in cadrul catalogului de afaceri activeaza in domenii de activitate diverse, de la HoReCa, Consultatii/IT, Constructii, Cultura, Auto & Moto, Agricultura, Electrice/Electrocasnice, pana la Cultura/Arta, Divertisment /Sport, plus multe alte domenii de interes pentru orice persoana care cauta online diferite produse sau servicii.

Include-ti Firma in Catalogul de Afaceri 2Biz.ro!

Afacerea ta va beneficia de un profil complex in cadrul catalogului nostru online, care va functiona ca un al doilea website. Practic, firma ta va avea la dispozitie un spatiu comple de prezentare si vanzare, optimizat SEO in functie de criteriile impuse de catre motoarele de cautare, pentru ca aceasta sa ajunga rapid si eficient la publicul tau tinta.

Ce reprezinta optimizarea SEO?

SEO (Search Engine Optimization) insumeaza un set de actiuni si criterii functionale desfasurate pe un website cu scopul de a atrage trafic relevant catre acesta, prin intermediul cuvintelor-cheie folosite de catre utilizatorii de internet in gasirea cat mai rapida a produselor sau serviciilor dorite. 2Biz.ro va pune la dispozitie diverse pachete de promovare SEO, perfect adaptate necesitatilor si specificului fiecarui domeniu de activitate.

Ce Beneficii are Includerea Firmei in Catalogul Online de Afaceri?

Promovarea prin intermediul catalogului online de afaceri marca 2Biz.ro va determina o crestere pe website-ul afacerii tale a numarului de vizitatori deja interesati de produsele sau serviciile tale si un trend ascendent in ierarhia rezultatelor in motoarele de cautare. In plus, articolele redactate vor duce la cresterea notorietatii firmei, precum si la cresterea gradului de incredere in produsele sau serviciile puse la dispozitia potentialilor cumparatori.

2Biz.ro– echipa de profesionisti in promovarea online a firmei tale!

Partenerii nostri
Adevarul
Agerpress
Comunicate de presa
Digital PR
Comunicate.ro
Live PR
Ziare.com
Acasa.ro
Hotnews
Smart Lacatus