2Biz.ro - Agentia ta de Marketing Online

2Biz.ro reprezinta o agentie de marketing online full-service, definita de trei caracteristici esentiale: Creativitate, Profesionalism si Eficienta. In plus, originalitatea si calitatea continutului sunt elemente tipice pe care le integram in fiecare dintre proiectele la care lucram. Promovarea prin tehnici de actualitate este primordiala pentru succesul oricarei afaceri, indiferent ca vorbim despre un start-up sau de un brand deja consacrat. La 2Biz.ro tinem cont de specificul unui business si de segmentul de consumatori interesati de produsele sau serviciile sale atunci cand punem bazele strategiei de promovare online.

Promovare Afaceri prin Intermediul Catalogului Online 2Biz.ro!

De-a lungul celor 5 ani de activitate, 2Biz.ro a reusit cu succes sa creeze o punte de legatura intre un business si clientii sai activi sau potentiali prin intermediul catalogului online de afaceri. In cadrul catalogului de afaceri 2Biz.ro, afacerea ta beneficiaza de un profil complet cu informatii relevante despre produsele sau serviciile oferite, plus o serie de articole redacatate in jurul unor subiecte de interes pentru consumatori. Fiecare articol contine link-uri utile catre website-ul afacerii tale si este optimizat din punct de vedere SEO, utilizand cuvinte-cheie relevante domeniului tau de activitate, astfel incat afacere ta sa capete vizibilitate targetata.

In plus, catalogul de afaceri te ajuta sa dezvolti un brand cu notorietate, actionand ca propriul departament de PR prin intermediul comunicatelor de presa si a advertorialelor redactate de catre copywriteri cu experienta si postate pe site-uri de specialitate.

De ce sa te promovezi in cadrul Catalogului de Afaceri 2Biz.ro?

Indiferent de domeniul de activitate, 2Biz.ro foloseste un mix de marketing eficient, prin care determina cresterea vizibilitatii online in fata unei audiente direct interesate de oferta afacerii tale, generand trafic de calitate catre site, mai multe vizite relevante si o incredere sporita in produsele sau serviciile tale.

La 2Biz.ro ne asiguram de vizibilitatea si notorietatea afacerii tale in mediul online!

Partenerii nostri
Adevarul
Agerpress
Comunicate de presa
Digital PR
Comunicate.ro
Live PR
Ziare.com
Acasa.ro
Hotnews
Smart Lacatus