Alarm Systems

Calea Dorobantilor Nr. 134 - 138
Despre companie

Alarm Systems 

 

Vreti siguranta si monitorizare permanenta a casei, biroului sau supermarketului dumneavoastra? Atunci firma Alarm Systems din Bucuresti este cea mai buna solutie, deoarece ofera servicii si sisteme de alarmare la efractie, securizare fond marfa, detectie metale, sisteme de alarma la incendiu si chiar paza si protectie.

Infiintata in 1991 firma are ca obiect principal de activitate instalarea, comercializarea si proiectarea sistemelor profesionale de alarma si securitate care se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice.

Compania imbina vasta experienta cu serviciile de calitate oferite catre clienti pentru a putea oferi cele mai viabile solutii de protectie in functie de fiecare obiectiv in parte.

Si pentru ca siguranta si integritatea clientilor este scopul principal al serviciilor si produselor oferite de companie, aceasta raspunde tuturor provocarilor cu un nivel inalt de profesionalism alegand cele mai bune solutii pentru toti acei care au nevoie de o mana de ajutor.

Grupul Alarm Systems functioneaza conform sistemelor de management al calitatii SR EN ISO 9001-2000, 14001-2004 si SR EN OHSAS 18001-2007. Compania a primit autorizatie din partea Ministerului de Interne pentru a putea oferi serviciile si produsele din acest domeniu de activitate.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Sisteme de alarma la efractie Sisteme de alarma la efractie
Sisteme de alarmare
Sisteme de alarma la efractie    Siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra este foarte importanta de aceea va recomandam sa apelati…
Sisteme de alarma incendiu Sisteme de alarma incendiu
Sisteme de alarmare
Sisteme de alarma incendiu    Casa si bunurile trebuie protejate si asigurate impotriva incendiilor, de aceea va recomandam sa apelati la sisteleme…
Ultimele servicii
Monitorizare video prin internet Bucuresti Monitorizare video prin internet Bucuresti
Monitorizare video prin internet Bucuresti    Verificati in timp real ce se petrece la birou sau acasa prin intermediul sistemului de monitorizare…
Date de contact
Calea Dorobantilor Nr. 134 - 138, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0212 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3214 vizualizari
0.00 / 0