Alarm Systems

Calea Dorobantilor Nr. 134 - 138

Monitorizare video prin internet Bucuresti

Monitorizare video prin internet Bucuresti 

 

Verificati in timp real ce se petrece la birou sau acasa prin intermediul sistemului de monitorizare prin internet implementat de grupul Alarm Sistems din Bucuresti.

Daca va ganditi cum este posibil acest lucru, specialistii Alarm Systems va vor pune la dispozitie programul EasyView care poate reda si inregistra imaniginile captate de camarele de supraveghere video si poate efectua poze instantanee cu o claritate foarte mare atunci cand usa supermarchetului sau casei de deschide.

In plus in cazul in care alarma este declansata, sistemul incepe automat inregistrarea imaginilor si trimiterea acestora pe internet pentru capturarea cat mai rapida a infractorului.

Sistemul pe care grupul Alarm Systems vi-l pune la dispozitie poate fi integrat foarte usor in cadrul oricarui tip de sistem de alarma, fapt care faciliteaza utilizarea acestuia in orice institutie si la dumneavoastra acasa.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Monitorizare video prin internet Bucuresti Monitorizare video prin internet Bucuresti
Monitorizare video prin internet Bucuresti    Verificati in timp real ce se petrece la birou sau acasa prin intermediul sistemului de monitorizare…