Alarm Systems

Calea Dorobantilor Nr. 134 - 138

Sisteme de alarma la efractie

Sisteme de alarma la efractie 

 

Siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra este foarte importanta de aceea va recomandam sa apelati la sistemele de alarma la efractie, care sunt extrem de utile.

Prin intermediul sistemului de alarmare computerizat,furnizat de Alarm Systems, sunt monitorizate in permanenta si simultan mai multe zone de protectie. Unitatea centrala este de fapt creierul sistemului de alarma, care analizeaza informatiile si le transmite componentelor periferice cum ar fi detectori si senzori.

Unitatea transmite comenzi de alarmare catre radio, comunicatorul telefonic sau catre sirena pentru a notifica o eventuala intruziune.

Sistemul este usor de utilizat prin intermediul tastaturii de control, care ajuta la comanda, asrmarea si dezarmarea sistemului. De asemenea sistemul poate fi comandat si prin intermediul telefonului mobil, fapt care faciliteaza utilizarea sistemelor si asigura siguranta maxima indiferent de locatia dumneavoastra.

Aceste sisteme sunt foarte inteligente si usor de folosit si va asigura siguranta si protectie oricand si oriunde.

Lasa un comentariu
Alte produse
Sisteme de alarma la efractie Sisteme de alarma la efractie
Sisteme de alarmare
Sisteme de alarma la efractie    Siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra este foarte importanta de aceea va recomandam sa apelati…
Sisteme de alarma incendiu Sisteme de alarma incendiu
Sisteme de alarmare
Sisteme de alarma incendiu    Casa si bunurile trebuie protejate si asigurate impotriva incendiilor, de aceea va recomandam sa apelati la sisteleme…