Zess Electronic

Str. Muncitorului 2
Despre companie

Zess Electronic 

 

Firma Zess Electronic din Constanta este una din companiile cu initiativa de dezvoltare si implementare a unor solutii noi si inovatoare in domeniul instalatiilor de incalzire!

In acest sens specialistii Zess au pus la punct pentru dumneavoastra un model original si brevetat de incalzire si anume radiatorul ceramic electric, care pe langa functionalitatea sa foarte mare are si un aspect foarte placut si foarte usor de potrivit in orice locuinta.

Tehnologia care sta la baza acest produs nou, fabricat si adus pe piata din Romania de firma Zess, este fundamentata pe principiul de transformare a energiei electrice in energie termica, care se propaga in incaperi pe orizontala, spre deosebire de radiatoarele obisnuite la care caldura se propaga pe verticala.

Interesant este faptul ca puterea de incalzire a acestor radiatoare este mult mai mare decat a radiatoarelor obisnuite si ofera un confort sporit din punct de vedere fizic, prin mentinerea umiditatii aerului la parametri normali si prin incalzirea mai intai a corpurilor ce se afla in camera.

Firma Zess Electonic va pune la dispozitie cea mai buna tehnologie pentru incalzire, radiatoarele electice ceramice fiind cea mai buna solutie de economisire a energiei si a banilor dumneavoastra! In plus acestea au un flux termic ridicat care asigura cel mai bun confort pe care il puteti avea in propria casa. Si sa nu uitam de aspectul absolut captivant si atragator al acestor radiatoare, care se potrivesc perfect in orice locuinta.

Investiti in noile tehnologii pentru a fi mereu cu un pas inaintea tuturor!

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Radiatoare electrice ceramice Radiatoare electrice ceramice
Produse Zeiss Electronic
Radiatoare electrice ceramice    Va intrebati care este cea mai noua tehnologie in materie de incalzire? Radiatoarele electrice ceramice sunt…
Date de contact
Str. Muncitorului 2, Mangalia, Judetul Constanta (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2761 vizualizari
0.00 / 0