Zess Electronic

Str. Muncitorului 2

Radiatoare electrice ceramice

Radiatoare electrice ceramice 

 

Va intrebati care este cea mai noua tehnologie in materie de incalzire? Radiatoarele electrice ceramice sunt cele mai noi si eficiente solutii de incalzire pentru casa si trup.

Utilizand tehnologia emiterii de radiatii infrarosii, aceste radiatoare moderne si foarte aspectuoase, sunt cea mai buna alternativa la toate celelalte surse de incalzire, deoarece principiul de functionare este extrem de eficient. Caldura emisa de acestea nu se ridica in punctul cel mai inalt al camerei asa cum se intampla la radiatoarele clasice, ci mai intai incalzeste corpurile pe care le intalnesti si ulterior se ridica. Asta inseamna un sistem de incalzire mult mai eficient si avantajos din toate punctele de vedere si inseamna si o pierdere mai mica de caldura.

Radiatoarele electrice ceramice au puteri cuprinse intre 400 si 1300 de W, si puteti alege intre 2 modele constructive. Modelul Milenium 750 are dimensiunile 100cm x 50cm x 2.2cm (1.2cm) si o putere de 400-1000 de W, la care puteti alege intre 15 variante de culori in functie de preferinta dumneavoastra si de nuantele pe care le aveti in propria locuinta. Acest radiator are un consum de 5kWh pentru a incalzi o camera de 12 mp la o temperatura de 22 grade Celsius si este dotat cu termostat pentru ambient.

Modelul Milenium 1000 este de dimensiuni mai mari, de 135cm x 45cm x 2.2cm (1.2cm) si are o putere de 900-1300 W. La fel ca si modelul anterior acesta vine intr-o varianta de 15 culori dintre care puteti alege si are un consum de 6kWh pentru incalzirea unei camere de 16mp.

Si pentru ca produsele fabricate si distribuite de firma Zess sunt de cea mai buna calitate, dumneavoastra beneficiati si de o garantia a functionarii de 3 ani. In plus preturile sunt foarte accesibile avand in vedere tehnologia de incalzire pe care o achizitionati, care este cea mai eficienta si moderna. Si zicem moderna pentru ca aspectul acestor radiatoare nu se aseamana cu cel clasic, ci poate fi confundat cu usurinta cu un tablou sau cu un model decorativ.

Apelati cu incredere la produsele specialistilor Zess, deoarece va veti convinge si dumneavoastra de utilitatea foarte mare a produselor si de investitia inspirata pe care o veti face!

Lasa un comentariu
Alte produse
Radiatoare electrice ceramice Radiatoare electrice ceramice
Produse Zeiss Electronic
Radiatoare electrice ceramice    Va intrebati care este cea mai noua tehnologie in materie de incalzire? Radiatoarele electrice ceramice sunt…