Holimed Clinic

Categorii servicii

Vindecare cancer

Urmarind vindecarea completa si de durata a pacientilor, in Centrul de Medicina Holistica Aquarius oferim investigare, diagnosticare si tratamente de vindecare si preventie in sistem holistic, cu ajutorul unui complex de terapii din domeniul medicinei traditionale si moderne.

Metodele de diagnoza pe care le practicam sunt in totalitate non-invazive si au ca rezultat obtinerea unui diagnostic integrativ si complet asupra cauzelor bolilor: iridoscopie holistica, biorezonanta, pulsologie chineza, diagnoza pe punctele de reflex, diagnoza cauzelor emotionale ale bolilor.
Terapiile de vindecare si preventie nu vizeaza doar inlaturarea simptomelor bolilor ci eliminarea cauzele acestora, asigurand o vindecare de durata. Pentru o vindecare completa este necesara diagnosticarea corecta, intelegerea naturii bolii si inlaturarea cauzei acesteia. In Centrul de Medicina Holistica Aquarius, toate terapiile sunt corelate si aplicate în sistem interdisciplinar. Oferim o sinergie de metode si terapii naturale, non-invazive, cu efect indelungat de vindecare.

Tratament Cancer

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Vindecare cancer Vindecare cancer
Urmarind vindecarea completa si de durata a pacientilor, in Centrul de Medicina Holistica Aquarius oferim investigare, diagnosticare si tratamente de…