Holimed Clinic

Despre companie

Va oferim o alternativa la medicina alopata prin intermediul terapiilor naturiste. Metodele de diagnoza pe care le practicam sunt in totalitate non-invazive si au ca rezultat obtinerea unui diagnostic integrativ si complet asupra cauzelor bolilor: iridoscopie holistica, biorezonanta, pulsologie chineza, diagnoza pe punctele de reflex, diagnoza cauzelor emotionale ale bolilor.
Terapiile de vindecare si preventie nu vizeaza doar inlaturarea simptomelor bolilor ci eliminarea cauzele acestora, asigurand o vindecare de durata. Pentru o vindecare completa este necesara diagnosticarea corecta, intelegerea naturii bolii si inlaturarea cauzei acesteia. In Centrul de Medicina Holistica Aquarius, toate terapiile sunt corelate si aplicate în sistem interdisciplinar. Oferim o sinergie de metode si terapii naturale, non-invazive, cu efect indelungat de vindecare.

Suntem singura instituție din Europa de Est afiliata la prestigiosul International Institute of Holistic Iridology din SUA  si detinem singurul aparat de Iridologie din Europa de Est, cu ajutorul caruia putem depista orice boala, in stadiul incipient sau avansat.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Vindecare cancer Vindecare cancer
Urmarind vindecarea completa si de durata a pacientilor, in Centrul de Medicina Holistica Aquarius oferim investigare, diagnosticare si tratamente de…
Date de contact
, Bucureşti, Judetul Bucureşti
07223*****
Statistica
0 aprecieri
4189 vizualizari
0.00 / 0