Cartonescu.ro

Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov

Unde iti poti face publicitate gratuita pe internet daca ai o firma mica?

Publicitatea gratuită pe Internet nu este ineficientă. Costul proiectelor de marketing la scară largă pot ajunge la cinci sau chiar șase cifre. Dar acest lucru se aplică doar marilor firme de afaceri care conduc piata. 

De asemenea, puteți folosi metode de publicitate online gratuite pentru a vă promova micul dvs proiect. Poate că pe viitor, cu o promovare adecvată, costurile de publicitate nu va mai fi asa de costisitoare, scrie ribbroker.ro

Tipuri de reclame

Înainte de a alege modalitatea corectă de publicitate, trebuie să decideți pe ce tip de publicitate va axati. Clasificarea standard a anunțurilor conține doar două puncte:

Publicitatea comercială este publicitatea pentru bunuri sau servicii în scopul vânzării acestora și, ca urmare, a obținerii unui profit. Astăzi, publicitatea comercială nu este ceva care sa îi determine pe oameni să cumpere. Dictează literalmente cum să trăiești, ce bunuri să cumperi, cu ce să te îmbraci etc. Spre deosebire de publicitatea privată, publicitatea comercială trebuie să fie proiectată corespunzător, să conțină text original de „vânzare”, iar distribuția sa trebuie să acopere zona maximă posibilă a internetului – intervale.

Reclamele private sunt reclame ale oamenilor obișnuiți care nu au legătură cu afaceri. Anunțurile private pot servi mai multor scopuri, cum ar fi vânzarea de proprietăți private sau căutarea de muncă. Nu există cerințe speciale pentru anunțurile private. Cu toate acestea, dacă o persoană are niște abilități profesionale de marketing, atunci îi va fi mult mai ușor să atingă scopul pe care îl urmărește prin plasarea anunțului său pe web.

Metode de publicitate

Pentru a vă plasa anunțul gratuit pe Internet, trebuie neapărat să vă imaginați cum va arăta. Modul în care anunțul este prezentat utilizatorilor depinde de câte persoane vor fi interesate de el. Reclamele sunt publicate în trei tipuri:

  • Grafic
  • Text
  • Combinat (imagine + text)

Fiecare site determină în mod independent ce poate fi plasat în el. Dar chiar și ținând cont de faptul că textul de vânzare va fi scris de un profesionist din domeniul său, fără percepția vizuală a informației, publicitatea poate fi ineficientă.

Există și modalități de a face publicitate. Există trei moduri de a face publicitate.

– un fel de „mister”. Cu cuvinte simple, teaser-ul este o imagine care ar trebui să intrigă utilizatorul de internet. Poate fi însoțit de un text nu mai puțin intrigant cu titluri precum: „ȘOC!”, „Știați că…”, etc.

Imaginile publicitare grafice de pe paginile site-ului sunt bannere care pot fi văzute nu numai pe web, ci și pe străzile orașului. Cu toate acestea, bannerele web sunt prea ieftine.

Ultima modalitate de a face publicitate este publicitatea contextuală. Un anunț contextual este un anunț imagine sau text care apare fie pe paginile cu rezultatele căutării, fie pe paginile anumitor resurse web. Deoarece astfel de reclame fac parte din pagini, adică plasate în contextul lor, a apărut și numele acestei metode de publicitate pe web. Intra pe republika-network.ro si adauga articolul tau sau posteaza un comunicat de presa online!

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Unde iti poti face publicitate gratuita pe internet daca ai o firma mica? Unde iti poti face publicitate gratuita pe internet daca ai o firma mica?
Publicitatea gratuită pe Internet nu este ineficientă. Costul proiectelor de marketing la scară largă pot ajunge la cinci sau chiar șase cifre. Dar…