Cartonescu.ro

Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov
Despre companie

Cartonescu este un magazin online dedicat ambalejelor și produselor destinate pregătirii și împachetarii coletelor.

Am lansat Cartonescu cu o echipă mică și mult curaj, într-un moment de creștere accelerată a nevoii de ambalaje. Ne-am ales un nume haios, care vrem să inspire familiaritate și prezență constantă, deoarece ne dorim să devenim acel furnizor care este mereu aproape de clientul său. Asocierea numelui indică miezul afacerii noastre – clasicul carton, simbol al ambalajului in orice forma. Cand spui Cutii de carton, exprimi forma tradițională de ambalare de pretutindeni. Deși numele nostru se vrea a fi unul comun, noi ne propunem să ieșim din anonimat. Și cum am putea să facem acest lucru într-o lume a transformării și evoluției, decât apelând la un lucru care va rămâne neatins: grija față de oameni. În calitate de furnizor de produse de ambalare, ne-am stabilit ca misiune să ne conectăm cu oamenii, clienții noștri și să le venim în întâmpinarea nevoilor.

Viziunea noastră

Ne mândrim cu o viziune de creștere și dezvoltare axată, în principal, pe pasiunea noastră pentru industrie, dar și pe grija față de clientii nostri, angajații noștri sau de partenerii care ne sunt alături. Avem planuri mari și ne dorim să devenim o soluție completă pentru fiecare client care ne pășește pragul, chiar și doar virtual. Vrem ca atunci când un consumator ne vizitează magazinul online, sa gaseasca aici Soluția 360 pentru afacerea sa.

Care ne sunt atuu-rile?

Înțelegem că fiecarea afacere are dinamica sa, fapt pentru care ne dorim să fim un partener stabil și de încredere pentru cei care ne aleg. De aceea, punem în centrul valorilor noastre cateva aspecte simple, dar esențiale:

  • Produse de calitate pentru toate bugetele, avem atât gama premium, cât și produse economice

  • Prețuri competitive

  • Livrare rapidă în 24/48 h de la plasarea comenzii ferme

  • Stocuri proprii care ne ajută să fim extrem de eficienți și flexibili în relația cu clienții noștri

  • Suport client – avem personal care se ocupă îndeaproape de fiecare comandî astfel încât să putem veni în întâmpinarea nevoilor oricărui client

  • Viziune de dezvoltare permanentă, căutăm să înțelegem nevoile clienților noștri și să ne dezvoltăm firesc alături de consumatorii produselor noastre

Cum ne adaptăm unei epoci în continuă schimbare ?

Pe măsură ce tot mai mulți consumatori se îndreaptă către alte preferințe de consum, îmbrățisând tot mai mult cumpărăturile online, ambalajul – cutie carton sau folie de ambalare sau cum vreți să o numiți, continuă să joace un rol esențial atât în cadrul brandului, cât și în experiența de comerț electronic a consumatorului. Trendul achizițiilor online determină necesitatea companiilor de a se adapta constant schimbărilor, de aceea noi căutăm permanet să aducem soluții de ambalare care să ușureze munca și să eficientieze procesele logistice, transformând CartonEscu într-un furnizor complet.

Totuși, ce vindem?

Cutii de cartoncutii clasice sau cutii cu autoformare, ele rămân prima opțiune atunci când ne gândim la livrarea coletelor.

Însă nu toate produsele se pot introduce în cutie, existând multe produse care se pot expedia într-un plic de curierat, de exemplu. O soluție la fel de populară pentru categoria plicurilor de curierat o reprezinta plicurile autoadezive port-document, acele plicuri din plastic transparent care se lipesc pe colete și protejează documentele de livrare.

Folia stretch industrială este simplu de utilizat, ea a caștigat rapid teren, fiind mult mai ușor de utilizat decât alte ambalaje.

Folia cu bule este, practic, cel mai ușor produs de ambalare din cele existente pe piață, unde mai pui că spargerea bulelor de aer este un exercițiu anti-stres care sigur te va ajuta să îți împachetezi mai rapid coletele, căci totul funcționează mai bine când ești relaxat. Plicurile din folie cu bule se pot folosi pentru trimiterea obiectelor fragile de mici dimensiuni.

Pungile cu fermoar de tip zip-lock au căpătat o utilizare largă, fiind folosite pentru industrii producătoare din cele mai diverse.

Accesoriile complementare produselor de ambalare nu sunt uitate, Cartonescu oferind soluții și la acest capitol, benzi adezive, cuttere, accesorii de scris și nu numai.

Cum dorim să ne dezvoltăm?

Practic orice îți este necesar pentru o zi de muncă încheiată cu succes. Intră în contact cu noi și trimite-ne feed-back sau adresează-ne întrebări. În felul acesta vom reuși să te cunoaștem mai bine și să îți înțelegem nevoile. Poate că azi nu ne ești client, dar ne dorim ca mâine să îți putem oferi o soluție de ambalare potrivită pentru tine.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Banda adeziva acrilica ieftina Banda adeziva acrilica ieftina
Banda adeziva acrilica este folosita pentru sigilarea cutiilor din carton, pentru ambalarea diverselor obiecte sau lipirea provizorie. Banda adeziva…
Cutii carti ieftine | Cutii expediere din carton ondulat pentru cărți Cutii carti ieftine | Cutii expediere din carton ondulat pentru cărți
Cutiile pentru carti sunt special concepute pentru expediarea cartilor, ele asigurand atat transportul in bune conditii dar si un mod elegant…
Oferta etichete autoadezive simple sau la rola Oferta etichete autoadezive simple sau la rola
Etichetele autoadezive sunt un produs cunoscut pentru orice tip de afacere, fiind folosite foarte des. Destinate in principal mediului profesional, ele…
Consumabile pentru birou: hartie a4, markere etc Consumabile pentru birou: hartie a4, markere etc
Consumabile pentru birou: gama de articole de papetarie ideala pentru orice afacere. Hartie top A4 pentru copiator, instrumente de scris precum…
Ultimele servicii
Unde iti poti face publicitate gratuita pe internet daca ai o firma mica? Unde iti poti face publicitate gratuita pe internet daca ai o firma mica?
Publicitatea gratuită pe Internet nu este ineficientă. Costul proiectelor de marketing la scară largă pot ajunge la cinci sau chiar șase cifre. Dar…
Date de contact
Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov, Bucureşti, Judetul Bucureşti
+4072*****
Statistica
0 aprecieri
1322 vizualizari
0.00 / 0