Conna Tony

Str Mihai Viteazu nr.61

Transmisii finale Sebes

Transmisii finale Sebes 

 

Firma Conna Toya distribuie transmisii finale, provenite din dezmembrari, in Sebes si nu numai. Transmisiile sunt dedicate excavatoarelor marca Komatsu si in plus puteti beneficia si de service pentru acestea sau pentru utilajele de constructii. 

Sistemele de transmisie sunt o structura de subansambe si organe, fiecare avand un rol bine definit in cadrul structurii. Aceste subansambe si organe sunt ambreiajul, cutia de viteze, transmisie principala, reductor-distribuitor, arbori planetari si cea din urma transmisia finala. Aceasta are rolul de a mari raportul total de transmisie si este implementata numai la ulilajele de mare capacitate.

Transmisiile finale sunt cu roti dintate cu arbori care au axe fixe. Locul de montare al transmisiilor finale depinde de tipul si destinatia utilajului. Cele mai raspandite sunt transmisiile finale simple care au angrenare exterioara si raportul de transmisie cuprins intre valorile 4 si 7.

Lasa un comentariu
Alte produse
Sisteme de rulare Sisteme de rulare
Piese de schimb
Sisteme de rulare    Firma Conna Tony din Sebes furnizeaza sisteme de rulare pentru excavatoare Caterpillar, Volvo, Komatsu, JCB si New…
Transmisii finale Sebes Transmisii finale Sebes
Piese din dezmembrari
Transmisii finale Sebes    Firma Conna Toya distribuie transmisii finale, provenite din dezmembrari, in Sebes si nu numai. Transmisiile sunt…