Conna Tony

Str Mihai Viteazu nr.61

Sisteme de rulare

Sisteme de rulare 

 


Firma Conna Tony din Sebes furnizeaza sisteme de rulare pentru excavatoare Caterpillar, Volvo, Komatsu, JCB si New Holland, preturile practicate fiind cele mai avantajoase. Senilele distribuite sunt fablicare in Germania, sunt noi si au certificate de garantie ceea ce va ofera increderea produselor de cea mai buna calitate. In plus puteti alege si senilele din cauciuc, care se potrivesc perfect cu modelele de excavatoare Bobcat.

Sistemul de rulare al unui excavator este un mecanism complex si din acest motiv firma Conna Toya vine in intampinarea nevoilor clientilor cu piese de cea mai buna calitate care se livreaza in cel mai scurt timp posibil si in plus ofera asistenta pentru depistarea pieselor ce trebuiesc inlocuite.

Pe langa sistemele de rulare mentionate anterior, Conna Toya furnizeaza si o serie de piese pentru sisteme de rulare Hanomag cum ar fi role inferioare, lant de rulare si role superioare. Tot ceea ce aveti nevoie pentru utilajul dumneavoastra puteti gasi la Conna Toya la cele mai avantajoase preturi si de calitate germana garantata.

 

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Sisteme de rulare Sisteme de rulare
Piese de schimb
Sisteme de rulare    Firma Conna Tony din Sebes furnizeaza sisteme de rulare pentru excavatoare Caterpillar, Volvo, Komatsu, JCB si New…
Transmisii finale Sebes Transmisii finale Sebes
Piese din dezmembrari
Transmisii finale Sebes    Firma Conna Toya distribuie transmisii finale, provenite din dezmembrari, in Sebes si nu numai. Transmisiile sunt…