Sisco Tech

Str. Nicolae Grigorescu nr. 57

Traductoare de nivel

Traductoare de nivel

 

Sunteti in cautarea unor traductoare de nivel? Sisco Tech vi le ofera la preturi avantajoase. Traductoarele se utilizeaza pentru masurarea nivelului in diferite aplicatii: industria apei, industria chimica, industria petrochimica, industria alimentara, etc.

Traductoarele sunt elemente de masura destinate masurarii marimilor conduse si a unor marimi semnificative pe baza carora se evidentiaza echilibrul proceselor. Traductoarele sunt montate, de obicei, pe bucla de reactie pentru obtinerea informatiilor necesare conducerii automate a procesului.

Traductoarele sunt formate din elementul sensibil si elementul traductor. Operatia de masurare propriu-zisa se efectueaza cu elementul sensibil iar elementul traductor asigura transformarea semnalului intr-unul pneumatic sau electric pentru transmiterea la distanta.

Cele mai importante caracteristici ale traductoarelor sunt sensibilitatea - aceasta caracteristica trebuie sa fie constanta pe tot parcursul procesului de masurare; precizia; liniaritatea - este ipostaza care se refera la aspectul caracteristicii statice; comportarea dinamica ce reprezinta capacitatea de a reproduce cat mai exact variatiile marimii masurate; reproductibilitatea - mentinerea neschimbata a insusirilor statice si dinamice pe o perioada indelungata; timpul de raspuns - intervalul de timp aplicat  de la intrarea pana la iesirea elementului; gradul de finete - reprezinta gradul de energie absorbita de traductor.

Traductoarele se clasifica dupa mai multe criterii astfel putem avea traductoare pentru marimi geometrice, traductoare  pentru marimi cinetice, traductoare pentru marimi mecanice, traductoare pentru marimi tehnologice.

Clasificarea traductoarelor de nivel se realizeaza astfel: traductoare de nivel servo cuimersor, de mare precizie; traductoare radar cu microunde, traductoare radar pe unda ghidata pentru lichide, traductoare de nivel cu ultrasunete cu montare superioara pentru mediul solid sau lichid, traductoare de nivel cu ultrasunete cu montaj extern inferior, traductoare de nivel cu imersor, traductoare pe baza de presiune hidrostatica.

Orice model ati alege Sisco Tech va garanteaza calitatea.

 

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Traductoare de nivel Traductoare de nivel
Produse Sisco Tech
Traductoare de nivel   Sunteti in cautarea unor traductoare de nivel? Sisco Tech vi le ofera la preturi avantajoase. Traductoarele se utilizeaza…
Debitmetre electromagnetice Debitmetre electromagnetice
Produse Sisco Tech
Debitmetre electromagnetice   Printre produsele comercializate de Sisco Tech se numara debitmetre electromagnetice. Aceste dispozitive permit masurarea…