Sisco Tech

Str. Nicolae Grigorescu nr. 57

Debitmetre electromagnetice

Debitmetre electromagnetice

 

Printre produsele comercializate de Sisco Tech se numara debitmetre electromagnetice. Aceste dispozitive permit masurarea debitului de curgere folosind principiul inductiei magnetice a lui Faraday. Aceasta lege se refera la faptul ca "intr-un mediu fluid electric conductiv care se misca intr-un camp magnetic , ia nastere o forta electrica motrica dependenta de intensitatea campului magnetic si de viteza fluidului".

Debitmetrele sunt utilizate in industrii precum industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, tratarea apelor uzate sau a celor potabile. Echipamentele se folosesc acolo unde se doreste masurarea unui debit de lichid conductiv din punc te vedere electric.

Debitmetrele electromagnetice prezinta toate avantajele celor mecanice iar in acelasi timp ofera o solutie mult mai eleganta pentru problemele aplicatiilor traditionale.

Lasa un comentariu
Alte produse
Traductoare de nivel Traductoare de nivel
Produse Sisco Tech
Traductoare de nivel   Sunteti in cautarea unor traductoare de nivel? Sisco Tech vi le ofera la preturi avantajoase. Traductoarele se utilizeaza…
Debitmetre electromagnetice Debitmetre electromagnetice
Produse Sisco Tech
Debitmetre electromagnetice   Printre produsele comercializate de Sisco Tech se numara debitmetre electromagnetice. Aceste dispozitive permit masurarea…