Restaurant Capra Neagra

Poiana Brasov

Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca

 


Tochitura ardeleneasca poarta in ea tot felul de arome de carne de porc si carnat afumat. In tochitura ardeleneasca traditionala se pune din belsug branza de oaie. Tochitura ardeleneasca este servita cu mamaliga din aceea pe care o tai cu ata si alaturi de varza murata sau zama de varza. Restaurant Capra Neagra din Poiana Brasov pastreaza prin bucataria sa traditia romaneasca de a gati. Va asteptam cu drag si va dorim pofta buna!

Lasa un comentariu
Alte produse
Muschiulet de porc Muschiulet de porc
Preparate din carne de porc
Muschiulet de porc   Restaurant Capra Neagra are o oferta generoasa de preparate specifice bucatariei romanesti si nu numai. Unul din aceste preparate…
Ciolan de porc cu fasole Ciolan de porc cu fasole
Mancaruri gatite
Ciolan de porc cu fasole   Restaurant Capra Neagra din Poaiana Brasov include in oferta sa de meniu si ciolan de porc cu fasole. Ciolan de porc cu…
Pui cu sos de smantana si ciuperci Pui cu sos de smantana si ciuperci
Mancaruri gatite
Pui cu sos de smantana si ciuperci   Restaurant Capra Neagra are o oferta generoasa de preparate specifice bucatariei romanesti si nu numai. Unul…
Tochitura ardeleneasca Tochitura ardeleneasca
Mancaruri gatite
Tochitura ardeleneasca   Tochitura ardeleneasca poarta in ea tot felul de arome de carne de porc si carnat afumat. In tochitura ardeleneasca traditionala…