Editura Tudor

Str. Izvoare, nr. 48

Tipografie Bacau

Cauti o tipografie in Bacau? Editura Tudor dispune de un astfel de spatiu, amenajat si dotat corespunzator, cu echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora are posibilitatea de a oferi servicii tipografice la cele mai inalte standarde.

Pe langa editarea cartilor si altor produse destinate invatamantului prescolar si primar, Editura Tudor tipareste offset si digital o gama variata de materiale, ce pot fi utilizate cu succes in campaniile de promovare. De la pliante, flyere sau mape de prezentare, pana la reviste sau chiar si etichete, pot fi efectuate tiraje care ajung si la un milion de exemplare, asadar, volumul de materiale necesar nu reprezinta o problema.

Editura Tudor va garanteaza rezultate pe masura asteptarilor, claritate in tiparire si vizibilitate optima a textului sau eventualelor imagini, pe scurt, materiale de calitate, care va vor ajuta in atingerea scopului propus. De acest lucru se va asigura o echipa de profesionisti, pasionata de domeniul in care activeaza.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Magazin online materiale didactice Magazin online materiale didactice
Prin intermediul unui magazin online cu materiale didactice, Editura Tudor vine in sprijinul personalului didactic si al invataceilor cu produse…
Tipografie Bacau Tipografie Bacau
Cauti o tipografie in Bacau? Editura Tudor dispune de un astfel de spatiu, amenajat si dotat corespunzator, cu echipamente de ultima generatie, cu ajutorul…