Editura Tudor

Str. Izvoare, nr. 48

Magazin online materiale didactice

Prin intermediul unui magazin online cu materiale didactice, Editura Tudor vine in sprijinul personalului didactic si al invataceilor cu produse de specialitate, menite sa faciliteze munca invatatorilor, si procesul de invatare al celor mici.

Lumea magica a literelor, respectiv cifrelor, este mai usor de parcurs si de invatat cu caietele speciale de la Editura Tudor. Tot Editura Tudor va pune la dispozitie carti de povesti si de poezii, adevarata "hrana" pentru mintea micutilor, carti de colorat prin intermediul carora acestia invata culorile, masti din carton cu personaje din povesti pentru jocuri de rol, si multe alte produse care contribuie la dezvoltarea armonioasa a prichindeilor, din punct de vedere intelectual. Nici diplomele, felicitarile, carnetele de note, seturile cu planse sau jocurile didactice nu lipsesc din cadrul acestei categorii. 

Pentru a consulta intreaga oferta disponibila, nu ezitati sa accesati magazinul online cu materiale didactice al Editurii Tudor, acolo unde va asteapta produse de calitate, la preturi pentru toate buzunarele!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Magazin online materiale didactice Magazin online materiale didactice
Prin intermediul unui magazin online cu materiale didactice, Editura Tudor vine in sprijinul personalului didactic si al invataceilor cu produse…
Tipografie Bacau Tipografie Bacau
Cauti o tipografie in Bacau? Editura Tudor dispune de un astfel de spatiu, amenajat si dotat corespunzator, cu echipamente de ultima generatie, cu ajutorul…