Mercur Unu

Str. Serg. Musat C-tin, nr. 31, sect. 5

Tiparire offset

Tiparire offset

 

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa realizeze tiparire offset, atunci Mercur Unu este solutia dumneavoastra.

Ce se poate realiza prin tiparirea offset? O multime de produse: de la cataloage, reviste, brosuri pana la carti de vizita, coli cu antet sau ambalaje.

Exista cateva etape pentru printarea offset. In primul rand documentul trebuie convertit in film, astfel se creaza negativele de film. Printul este expus pe placa astfel apare o reactie chimica ce determina transferul imaginii filmului pe placa. Cel mai bun material pentru tiparul offset este aluminiul dar se pot folosi si alte materiale. Culorile primare au fiecare rezervata cate o placa: galben, negru, magenta si cyan. Acestea sunt singurele culori utilizate deoarece prin combinarea lor se poate obtine orice nuanta.

Cerneala folosita pentru tiparul offset nu este amestecata cu apa niciodata. Aceasta se distribuie pe hartie prin intermediul unor role. In realizarea acestui proces ce se efectueaza la viteze foarte mari, imaginea se transfera pe o folie de cauciuc dupa care pe hartie. Denumirea de offset provine de la faptul ca placa nu vine niciodata in contact cu hartia.

In procesul de printare offset hartia este umeda datorita apei si a cernelii aplicate, insa aceasta problema este rezolvata odata cu trecerea ei printr-un cuptor ce poate atinge temperatura de 206 grade C. Apoi hartia este trecuta printr-un mecanism cu apa inghetata ce are rolul de racire a hartiei si de fixare a cernelii.

Ultimul pas este legarea care se realizeaza prin capsare sau lipire.

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Tiparire offset Tiparire offset
Tiparire offset   Daca sunteti in cautarea unei firme care sa realizeze tiparire offset, atunci Mercur Unu este solutia dumneavoastra. Ce se poate…
Printare indoor Printare indoor
Printare indoor   O modalitate eficienta de a atrage atentia clientilor este printarea indoor care este o metoda accesibila de publicitate. Vrei…