Mercur Unu

Str. Serg. Musat C-tin, nr. 31, sect. 5
Despre companie

Mercur Unu

 

Compania Mercur Unu activeaza in domeniul productie de etichete autocolante inca din anul 2001. Oferim clientilor nostri diferite tipur: stickere, rola, etichete din folie - PP sau PVC, individuale, transparente, etichete speciale.

Pe langa productia de etichete realizam si printuri indoor si outdoor: autocolante publicitare, bannere, postere, city-light, totem, back-light, floor-graphics, steaguri, window-graphics, etc. Recent, ne-am dezvoltat si in domeniul productiei de materiale publicitare: carti de vizita, pliante, afise, fluturasi, cataloage, ambalaje.

Serviciile noastre sunt caracterizate prin: rapiditate, calitate si preturi minime. Datorita experientei noastre si a tehnologiei moderne de care dispunem suntem in masura sa va oferim produse de calitate. Pentru a ne mentine clientii multumiti incercam sa ne adaptam cerintelor fiecaruia.

Echipa noastra este formata din oameni creativi, cu o gandire inovativa. Te invitam alaturi de noi sa iti pui in practica ideile. Raspundem oricarei provocari incercand sa-i dam viata.

Indiferent de tipul de etichete pe care il cautati il veti gasi cu siguranta la noi. Descopera oferta completa de etichete. Raportul calitate-pret este unul avantajos. Nu mai sta pe ganduri! Vino la Mercur Unu!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Etichete autocolante pretiparite Etichete autocolante pretiparite
Etichete
Etichete autocolante pretiparite   Va oferim etichete autocolante pretiparite intr-o varietate de modele. Raportul calitate-pret este unul excelent.…
Ultimele servicii
Tiparire offset Tiparire offset
Tiparire offset   Daca sunteti in cautarea unei firme care sa realizeze tiparire offset, atunci Mercur Unu este solutia dumneavoastra. Ce se poate…
Printare indoor Printare indoor
Printare indoor   O modalitate eficienta de a atrage atentia clientilor este printarea indoor care este o metoda accesibila de publicitate. Vrei…
Date de contact
Str. Serg. Musat C-tin, nr. 31, sect. 5, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0751.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3161 vizualizari
0.00 / 0