Termoflux

Str. Averescu nr. 27
Despre companie

Termoflux

 

Iti doresti ca locuinta ta sa beneficieze de protectie termica si fonica la cele mai inalte standarde? Te-ai saturat sa platesti costuri exorbitante cu incalzirea? Compania Termoflux din Oradea realizeaza lucrari de termo si fono izolatii cu celuloza prin intermediul sistemului Isocell.

Infiintata in anul 2007 din necesitatea de a oferi solutii inovative si eficiente de izolare, societatea executa lucrari de izolatii eficiente, indiferent de tipul constructiei. Materialul utilizat este celuloza. Avantajele utilizarii acesteia sunt numeroase: pe langa protectia termica si fonica se remarca rezistenta la umiditatea si absorbtie dar si la ardere.

Cel mai important aspect care trebuie mentionat e reprezentat de costurile de incalzire, care sunt reduse cu pana la 80 % in comparatie cu celelalte sisteme de izolare. S-a demonstrat ca celuloza este de 5 ori mai eficienta in comparatie cu polistirenul, si de 8 ori decat vata minerala. E simplu de aplicat, fiind realizata din ingrediente 100 % naturale, reciclabile. De exemplu exista posibilitatea ca proprietarul sa-si izoleze simplu mansarda.

Acest produs este supus unui control al calitatii pentru a raspunde cu succes necesitatilor de izolare. Celuloza trece prin mai multe etape: sortare, tratare, macinare, impachetare, etc pentru a face fata procesului de izolare. Experienta acumulata pe parcurs si calitatea lucrarilor realizate ne recomanda ca fiind o solutie inspirata pentru necesitatea ta. Contactati-ne cu incredere!

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Termoizolatii celuloza Termoizolatii celuloza
Termoizolatii celuloza   Esti in cautarea unei solutii de izolare termica pentru constructia ta? Compania Termoflux din Oradea realizeaza termoizolatii…
Fonoizolatii celuloza Fonoizolatii celuloza
Fonoizolatii celuloza   Din necesitatea de a oferi clientilor solutii profesionale compania Termoflux din Oradea realizeaza lucrari de fonoizolatii…
Date de contact
Str. Averescu nr. 27, Oradea, Judetul Bihor (vezi harta)
0744 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
6267 vizualizari
0.00 / 0