Termoflux

Str. Averescu nr. 27

Fonoizolatii celuloza

Fonoizolatii celuloza

 

Din necesitatea de a oferi clientilor solutii profesionale compania Termoflux din Oradea realizeaza lucrari de fonoizolatii celuloza la cele mai ridicate standarde.

Celuloza produsa de Isocell face fata cu succes necesitatilor clientilor, fiind o modalitate forte bune de izolare, in special in cazul lucrarilor de fonoizolatii. Beneficiile realizarii acestor lucrari sunt inestimabile. Pe langa protectia fonica ridicate, trebuie tinut cont si de izolarea eficienta pe timpul iernii si rezistenta crescuta la caldura. In plus, acest material poate fi utilizat pe o arie extinsa, in cazul tuturor suprafetelor. Celuloza se aplica in ma multe straturi, prelucrandu-se cu usurinta.

Acest produs este 100 % natural, producand de 33 de ori mai putina energie, asta in compartie cu spuma poliuretanica sau vata minerala. Pentru a afla mai mute detalii tehnice referitoare la solutiile propuse, accesati cu incredere, sectiunea Info.

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Termoizolatii celuloza Termoizolatii celuloza
Termoizolatii celuloza   Esti in cautarea unei solutii de izolare termica pentru constructia ta? Compania Termoflux din Oradea realizeaza termoizolatii…
Fonoizolatii celuloza Fonoizolatii celuloza
Fonoizolatii celuloza   Din necesitatea de a oferi clientilor solutii profesionale compania Termoflux din Oradea realizeaza lucrari de fonoizolatii…