Becker Aviation

Str. Moara Vlăsiei, nr. 135

Supraveghere aeriana

Supraveghere aeriana

 

Becker Aviation ofera celor interesati servicii de supraveghere aeriana. Aceasta consta in colectarea de imagini video cu ajutorul unui aparat aerian.

Datorita progreselor rapide ale tehnologiei, au aparut numeroase aplicatii ce au contribuit la progresele aparaturii utilizate pentru supravegherea aeriana cum ar fi sisteme in infrarosu directionate, micro vehicule aeriene, imagini de inalta rezolutie.

Aparatele utilizate in supravegherea aeriana sunt cunoscute sub numele de drone. Acestea sunt aparate fara pilot fiind ghidate cu ajutorul radio-telecomenzilor sau prin coordonate GPS. Dronele se impart in mai multe categorii, in functie de utilitatea lor: militare si civile. Acestea au inlocuit de-a lungul timpului avioanele ce executau misiuni de supraveghere.

Dronele civile au dimensiuni mult mai reduse decat cele militare si sunt prevazute cu un motor cu o autonomie de doar 15-17 minute fata de cele militare care au o autonomie de pana la 40 de ore. Imaginile surprinse pot fi vizualizate in timp real la sol cu ajutorul unui sistem RC.

Dronele civile pot fi de ajutor in investigarea locului faptei prin realizarea de fotografii ce surprind pe o arie cat mai mare locul faptei, de exemplu in cazul accidentelor rutiere sau a celor feroviare.

Dronele civile reprezinta un mod mult mai ieftin de captare a imaginilor spre deosebire de alte aparate de zbor. Alte avantaje ale acestor echipamente sunt fiabilitatea, dimensiunile reduse, motoarele electrice care nu polueaza, usurinta in manevrabilitate.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Scoala pilotaj elicopter Scoala pilotaj elicopter
Scoala pilotaj elicopter   Vrei sa inveti sa pilotezi si sa iti obtii licenta de zbor? Scoala de pilotaj elicoptere Becker Aviation vine in ajutorul…
Supraveghere aeriana Supraveghere aeriana
Supraveghere aeriana   Becker Aviation ofera celor interesati servicii de supraveghere aeriana. Aceasta consta in colectarea de imagini video cu…