Becker Aviation

Str. Moara Vlăsiei, nr. 135

Scoala pilotaj elicopter

Scoala pilotaj elicopter

 

Vrei sa inveti sa pilotezi si sa iti obtii licenta de zbor? Scoala de pilotaj elicoptere Becker Aviation vine in ajutorul tau oferindu-ti cursuri specializate.

Becker Aviation ofera celor interesati cursuri de zbor pe elicoptere Robinson 44 si Robinson 22. Licenta de zbor se va acorda de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana sau de o alta autoritate ce respecta regelmentarile JAR FCL-2.

Daca esti interesat sa obtii o licenta de zbor este recomandat sa experimentezi inainte senzatia pe care ti-o da zborul pentru a afla daca esti potrivit pentru pilotaj. Este nevoie de un antrenament de calitate, pentru ca viitorii piloti sa-si dezvolte abilitatile necesare cerute in prezent.

Pentru a te putea inscrie la cursurile de pilotaj trebuie sa indeplinesti cateva criterii: sa ai varsta minima de 18 ani, sa obtii un cazier judiciar, sa detii un certificat medical. Pe durata cursurilor vei avea parte atat de pregatire teoretica cat si de pregatire practica.

 

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Scoala pilotaj elicopter Scoala pilotaj elicopter
Scoala pilotaj elicopter   Vrei sa inveti sa pilotezi si sa iti obtii licenta de zbor? Scoala de pilotaj elicoptere Becker Aviation vine in ajutorul…
Supraveghere aeriana Supraveghere aeriana
Supraveghere aeriana   Becker Aviation ofera celor interesati servicii de supraveghere aeriana. Aceasta consta in colectarea de imagini video cu…