Grup Industry M&G Partner

Str.Prelungirea Craiovei, Nr.15

Sistem hidraulic tractor

Sistem hidraulic tractor

 

La noi veti putea gasi o gama larga de piese de schimb pentru utilaje agricole printre care si sisteme hidraulice pentru tractoare. Orce iti doresti gasesti la noi.

Grup Industry M&G Partner este distribuitor de piese de schimb al companiei GranitParts Germania. Piesele sunt importate, stocul din Germania avand aproximativ 122.500 de repere, astfel putem satisface majoritatea cerintelor clientilor nostri. Printre acestea se numara si sisteme hidraulice pentru tractoare.

Instalatia hidraulica a tractorului are rolul de a asigura manevrarea utilajelor si cuplarea la tractor a masinilor agricole in timpul lucrului. O instalatie hidraulica se compune din pompa hidraulica, rezervor de ulei, distribuitor, conducte si prize. Existe doua tipuri de instalatii hidraulice: cu mecanism hidraulic monobloc si cu cilindru de forta exterior.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Piese schimb semanatori Piese schimb semanatori
Cultivare, irigare si protectia plantelor
Piese schimb semanatori   Grup Industry M&G Partner comercializeaza o gama larga de piese de schimb pentru semanatori la preturi avantajoase.…
Sistem hidraulic tractor Sistem hidraulic tractor
Piese tractor
Sistem hidraulic tractor   La noi veti putea gasi o gama larga de piese de schimb pentru utilaje agricole printre care si sisteme hidraulice pentru…