Grup Industry M&G Partner

Str.Prelungirea Craiovei, Nr.15

Piese schimb semanatori

Piese schimb semanatori

 

Grup Industry M&G Partner comercializeaza o gama larga de piese de schimb pentru semanatori la preturi avantajoase. Convinge-te!

In ultima perioada schimbarile climatice, situatia economica, conditiile agrotehnice, au impus fermierului roman descoperirea unor metode noi pentru eficientizarea lucrarilor agricole.

Exista mai multe tipuri de semanatori: pentru plante prasitoare, pentru plante paioase, semanatori pneumatice. Pentru toate acestea Grup Industri M&G Partner va ofera piese de schimb.

Printre piesele de schimb pentru semanatori puse la dispozitia dumneavoastra amintim brazdarul, discul si talerul de disc. Brazdarul este o parte componenta a plugului cu ajutorul careia se taie brazda. Piesele sunt importate din Germania, fiind de calitate superioara. La noi veti putea gasi brazdare pentru orice tip de semanatoare indiferent de marca ei.

 

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Piese schimb semanatori Piese schimb semanatori
Cultivare, irigare si protectia plantelor
Piese schimb semanatori   Grup Industry M&G Partner comercializeaza o gama larga de piese de schimb pentru semanatori la preturi avantajoase.…
Sistem hidraulic tractor Sistem hidraulic tractor
Piese tractor
Sistem hidraulic tractor   La noi veti putea gasi o gama larga de piese de schimb pentru utilaje agricole printre care si sisteme hidraulice pentru…