Gregor Company

Str. Ioan Voda nr. 69

Sapun lichid dispenser

Sapun lichid dispenser

 

Esti in cautarea unei solutii eficiente pentru pastrarea curateniei? Incearca sapunul lichid pentru dispenser de la Gregor Company.

In gama de produse comercializate de Gregor Company includem sapunurile lichide de calitate superioara, ce indeparteaza cu usurinta murdaria si in acelasi timp are grija de pielea mainilor. Amplasarea sapunului se face in spatii unde este utilizat de mai multi oameni.

Este cunoscut faptul ca sapunul era utilizat inca din secolul I e.n. de catre romani si era preparat din grasimi animale si soda. Pentru ca nu avea un miros placut, acestia foloseau diverse ape de flori pentru a-i estompa mirosul.

Insa istoria sapunului este mult mai veche. S-au gasit atestari ce dateaza din anul 2800 i.Hr. si provin din Babilon. De asemenea alte documente ce atesta existenta sapunului s-au gasit in Egipt si dateaza din anul 1500 i.Hr.

Cele mai exigente popoare in privinta igienei corporale erau romanii si egiptenii. Ei foloseau sapunuri preparate din argila amestecata cu cenusa, iar pentru un miros placut utilizau uleiuri cu diferite arome. Apoi pana in secolul al-XIX-lea igiena a fost abandonata. Sapunul era un lux ce si-l putea permite doar elita sociala. Insa odata cu izbucnirea Primului Razboi Mondal, cererea de sapun a cunoscut o crestere fara precedent.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Sapun lichid dispenser Sapun lichid dispenser
Curatenie
Sapun lichid dispenser   Esti in cautarea unei solutii eficiente pentru pastrarea curateniei? Incearca sapunul lichid pentru dispenser de la Gregor…
Manusi protectie Constanta Manusi protectie Constanta
Manusi protectie Constanta   Cumpara acum manusi de protectie la preturi avantajoase. O gama variata gasiti numai la Gregor Company Constanta. Alege…
Echipamente de protectie Constanta Echipamente de protectie Constanta
Echipamente de protectie Constanta   Pentru siguranta dumneavoastra Gregor Company va aduce cele mai variate echipamente de protectie, incepand de…