Gregor Company

Str. Ioan Voda nr. 69
Despre companie

Gregor Company

 

Societatea Gregor Company a fost infiintata in anul 1997 si are sediul in Constanta. Ca principal obiect de activitate are producerea si comercializarea de echipamente individuale de protectie cum ar fi: incaltaminte de protectie, ochelari si viziere, manusi de protectie, salopete, casti, centuri de siguranta, produse P.S.I., materiale igienico-sanitare, masti de protectie, etc.

Echipamentele produse de compania noastra detin avizele emise de M.M.S.S, iar cele importate marcaje si certificari CE. Sectia de productie se afla la Harsova, iar puncte de desfacere avem Galati, Bucuresti, Iasi, Bacau.

Obiectivul nostru principal este satisfacerea clientulu prin serviciile de calitate oferite. Dispunem de o echipa tanara, dinamica si de agenti comerciali pe tot teritoriul tarii. Vom continua sa ne dezvoltam, adaptandu-ne la cerintele pietei. 

Deoarece dispunem de un atelier propriu de productie, putem confectiona echipamente de lucru la comanda, intr-o gama larga de culori si modele. Putem personaliza echipamentele prin broderie sau serigrafie. Preturile sunt negociabile n functie de dimensiunea siglei.

Firma Gregor Company a reusit sa se ipuna inca de la aparitie pe piata de profil datorita calitatii produselor si a preturilor competitiva. Astfel printre clientii pe care ii avem se numara Congaz Constanta, Rompetrol Constanta, Dobrogea, Socep, SICIM Constanta, Uzina Termoelectrica Midia Navodari, RADET Constanta, Hidrocentrale Hateg, Electrica filiala Ialomita, Danubiana Bucuresti. etc.

Putem deveni partenerul dumneavoastra. Pentru o viitoare colaborare nu ezitati sa ne contactati.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Sapun lichid dispenser Sapun lichid dispenser
Curatenie
Sapun lichid dispenser   Esti in cautarea unei solutii eficiente pentru pastrarea curateniei? Incearca sapunul lichid pentru dispenser de la Gregor…
Manusi protectie Constanta Manusi protectie Constanta
Manusi protectie Constanta   Cumpara acum manusi de protectie la preturi avantajoase. O gama variata gasiti numai la Gregor Company Constanta. Alege…
Echipamente de protectie Constanta Echipamente de protectie Constanta
Echipamente de protectie Constanta   Pentru siguranta dumneavoastra Gregor Company va aduce cele mai variate echipamente de protectie, incepand de…
Date de contact
Str. Ioan Voda nr. 69, Constanta, Judetul Constanta (vezi harta)
0241.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3440 vizualizari
0.00 / 0