Saltempo Srl

Calea Prutului, Nr. 87A
Despre companie
Saltempo este un grup de firme avand ca obiect de activitate productia si comercializarea de produse alimentare si este compus din doua societati comerciale cu raspundere limitata, Saltempo si Saltempo Star, care au ca proprietar si administrator pe domnul Dr. Ing. Miltiade-Sorin Istrate, cetatean roman. Saltempo este o companie cu experienta indelungata in procesarea carnii de porc, vita, oaie si pasare. In decursul anilor de activitate, Saltempo s-a preocupat in permanenta de cresterea calitatii si diversitatii produselor sale. Produsele Saltempo cuprind atat preparate din carne - peste 120 de sortimente, cum ar fi: sunci, bacon, specialitati, parizere, salamuri, crenvursti, tobe si pateuri, produse vegetale si de post, semipreparate grill, produse romanesti fabricate dupa retete consacrate, produse culinare, dar si diverse sortimente de carne transata refrigerata sau carne congelata, fabricate in Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001 si in Sistem de Management al Sigurantei Alimentului SR EN ISO 22000, verificate in conformitate cu Standardul International de Auditare pentru Calitatea si Siguranta Produselor Alimentare IFS Food. Produsele sunt fabricate sub trei branduri: SALTEMPO - "Prospetime si savoare pentru fiecare!" COSTACHE - "Bucate ca odinioara" APPETIT - "Gust deosebit" Acestea sunt marci inregistrate proprietatea SALTEMPO SRL. Distributia produselor Saltempo se realizeaza atat catre retailul traditional, cat si catre retailul modern. Produsele Saltempo au prezentare si savoare specifice traditiei romanesti, dorind sa satisfaca cele mai diverse gusturi si exigente. Utilizarea unor materii prime atent selectionate si a conditiilor tehnologice de ultima generatie da produselor savoare si calitate. O componenta a activitatii o constituie capacitatea de a crea produse noi, dupa retete unice, cu ingrediente naturale, care fac deliciul consumatorilor. Modul de prezentare al produselor Saltempo este atat vrac, cat si portionate sau feliate in functie de piata de destinatie. Ambalarea se face sub vacuum sau in atmosfera protectoare, fapt ce determina asigurarea unor termene de valabilitate marite. Calitatile nutritive ale produselor Saltempo le recomanda pentru intreaga familie care va beneficia din plin de energia necesara activitatilor zilnice. Saltempo detine autorizatie sanitar-veterinara pentru schimburi intracomunitare RO73CE. Distributia produselor se realizeaza pe diferite cai, dupa cum urmeaza: - prin reteaua de magazine proprii situate in Municipiile Galati si Braila; - prin retailul traditional pe un areal important al tarii care cuprinde judetele Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea. Distributia este realizata prin intermediul firmei Saltempo Star SRL. Aceasta are o puternica forta de vanzari constituita din reprezentantii comerciali ce au in portofoliu zone din teritoriu; - prin retailul modern care asigura produselor Saltempo o distributie la nivel national. Transportul marfurilor este asigurat de un parc auto propriu ce cuprinde autofrigorifice cu capacitate de 3.5t si 6.5t ce functioneaza avand toate dotarile si indeplinind toate cerintele impuse de legislatia in domeniu. In anii urmatori Saltempo isi propune in principal sa dezvolte noi game de produse, sa extinda arealul de distributie la nivel national, precum si sa intensifice relatiile cu marile retele de magazine. Produse si servicii: carne si preparate din carne, procesare carne, specialitati carne, preparate culinare Tipul companiei: Producator Piata de desfacere: Romania Nr angajati: 101-500 Certificate: SR EN ISO 9001; SR EN ISO 22000 Anul infiintarii: 1992
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Sarmalute de post Sarmalute de post
Produse
Produs obtinut din orez, ciuperci, legume si condimente, invelite in varza murata natural, folosind metode ca odinioara. Temperatura optima de pastrare…
Jumari carne de porc Jumari carne de porc
Produse
Produs obtinut prin metode ca odinioara, prajind carnea de porc. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6 C. Modul de prezentare este in casoleta…
Toba carne de porc Toba carne de porc
Produse
Produs fiert si afumat, obtinut din carne cap porc si organe de porc, folosind metode ca odinioara. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6 C.…
Piept de porc afumat Piept de porc afumat
Produse
Produs copt si afumat, obtinut din piept de porc, folosind metode traditionale de preparare. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6C. Modul de…
Date de contact
Calea Prutului, Nr. 87A, Galati, Judetul Galati
23644*****
Statistica
0 aprecieri
1737 vizualizari
0.00 / 0