Saltempo Srl

Calea Prutului, Nr. 87A

Piept de porc afumat

Produs copt si afumat, obtinut din piept de porc, folosind metode traditionale de preparare. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6C. Modul de prezentare: cca. 1 kg /buc. Termenul de valabilitate 21 zile.
Lasa un comentariu
Alte produse
Sarmalute de post Sarmalute de post
Produse
Produs obtinut din orez, ciuperci, legume si condimente, invelite in varza murata natural, folosind metode ca odinioara. Temperatura optima de pastrare…
Jumari carne de porc Jumari carne de porc
Produse
Produs obtinut prin metode ca odinioara, prajind carnea de porc. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6 C. Modul de prezentare este in casoleta…
Toba carne de porc Toba carne de porc
Produse
Produs fiert si afumat, obtinut din carne cap porc si organe de porc, folosind metode ca odinioara. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6 C.…
Piept de porc afumat Piept de porc afumat
Produse
Produs copt si afumat, obtinut din piept de porc, folosind metode traditionale de preparare. Temperatura optima de pastrare este de +2...+6C. Modul de…