Dulapuriusiglisante.ro

Str Dr. Juvara, Nr 13, Sector 6, Bucuresti

Oferta pat + saltea superortopedica

Magazinul dulapuriusiglisante.ro vine in intampinarea voastra cu o oferta de nerefuzat! Daca sunteti in cautarea unui pat confortabil care sa va asigure o odihna placuta, va invitam sa profitati de aceasta, achizitionand pachetul ce include pat si saltea superortopedica la un super-pret de numai 750 lei.

Ca si caracteristici ale acestor produse, enumeram urmatoarele: dimensiunile patului sunt 160x200 cm, patul este prevazut cu ranforsari longitudinale si transversale, materialul din care este confectionat este PAL-ul melaminat cu o grosime de 18 mm, cant ABS si 0,4 mm grosime, lada are 4 compartimente separate ceea ce inseamna ca spatiul de depozitare este generos (25 cm adancime, iar latimea si lungimea cat tot patul: 160x200 cm), ridicarea somierei se face cu ajutorul unor chingi textile care se gasesc sub saltea pentru accesarea facila a spatiului destinat lazii, salteaua are o grosime de 22 cm, avand fata de vara/iarna si pentru care oferim o garantie de 3 ani.
Ridicarea se face usor, fara efort fizic. In Bucuresti montajul este gratuit.

In functie de preferinte, puteti opta pentru culoarea wenge sau fag, iar in ceea ce priveste dimensiunile, acestea se pot realiza la comanda.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil asa ca profitati cat mai repede de aceasta.

Va stam cu placere la dispozitie in orice moment pentru a va oferi produse de calitate superioara, la preturi avantajoase.
Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare legate de orice aspect care va intereseaza.

Lasa un comentariu
Alte produse
Oferta pat + saltea superortopedica Oferta pat + saltea superortopedica
Saltele
Magazinul dulapuriusiglisante.ro vine in intampinarea voastra cu o oferta de nerefuzat! Daca sunteti in cautarea unui pat confortabil care sa va asigure…