Dulapuriusiglisante.ro

Str Dr. Juvara, Nr 13, Sector 6, Bucuresti
Despre companie

Dulapuriusiglisante.ro este alegerea perfecta a fiecaruia dintre voi in momentul in care sunteti in cautare de saltele sau piese de mobilier care sa se incadreze perfect in spatiile in care urmeaza sa le amplasati, fabricate din materiale de calitate superioara, dar nu in ultimul rand, pe care sa le puteti achizitiona la preturi avantajoase.

Echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii noastre este una competenta, eficienta si serioasa, capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte in timp record, spre satisfactia deplina a clientilor nostri.

Tinem cont de preferintele si necesitatile fiecaruia dintre voi astfel incat solutiile furnizate sa se ridice la inaltimea asteptarilor cele mai exigente. 
Garantam pentru calitatea produselor si a serviciilor oferite, iar de acest lucru va puteti convinge chiar si voi doar printr-un simplu contact. 

Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta faptul ca v-ati oprit la noi, ba dimpotriva satisfactia voastra va fi deplina din toate punctele de vedere.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Oferta pat + saltea superortopedica Oferta pat + saltea superortopedica
Saltele
Magazinul dulapuriusiglisante.ro vine in intampinarea voastra cu o oferta de nerefuzat! Daca sunteti in cautarea unui pat confortabil care sa va asigure…
Date de contact
Str Dr. Juvara, Nr 13, Sector 6, Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0786.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2591 vizualizari
0.00 / 0