Dobrogea Grup a creat produse fara gluten, special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Nu ezitati sa le incercati. Veti ramane surprinsi de gustul lor.
Glutenul este o substanta proteinica continuta in secara, orz, grau si ovaz. Pentru persoanele ce au dezvoltat aceasta intoleranta, proteinele cerealelor enumerate sunt toxice, organismul aparandu-se si dezvoltand anticorpi. Insa, nu toate cerealele sunt toxice. De exemplu porumbul, orezul si pseudocerealele sunt tolerate de organism. Boala este numita celiachie si odata dezvoltata ramane pe durata intregii vieti neputand fi tratata.
Gama produselor fara gluten contine: chec cu cacao, prajitura cu stafide, prajitura cu nuca, paine alba. Aceste sortimente au fost gandite specific pentru persoanele cu intoleranta la gluten.Checul cu cacao este un produs destinat atat copiilor, cat si adultilor care sufera de boala celiaca. Datorita compozitiei, acesta are un gust delicios de vanilie si cacao. Prajitura cu stafide are un gust placut de vanilie si stafide datorita ingredientelor din compozitie. Are o valabilitate de 20 de zile si poate face atat deliciul copiilor cat si al adultilor. Painea alba fara gluten are un gust usor dulceag si este destinata tuturor bolnavilor de celiachie. Ambalata in pungi de 300 g, are o valabilitate de 5 zile.
Dobrogea Grup. Partener pentru o alimentatie sanatoasa.