Mopeka Impex

Str. Milos Cirneanski 43

Producatori detergenti

Mopeka Impex este unul dintre producatorii de detergenti de pe piata romaneasca ce va ofera produse de calitate la preturi excelente. Fabrica noastra este dotata cu cele mai moderne utilaje, produsele fiind fabricate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.

Detergentii sunt asemanatoari sapunurilor din punct de vedere al structurii chimice, dar cu o putere de curatare mult mai mare. Pentru obtinerea lor se utilizeaza substante precum alchilarene, arene, amine.

In societatea primitiva hainele erau spalate intr-o apa curgatoare cu ajutorul pietrelor. Detergentul este definit ca agent de curatare. Cel mai vechi agent cunoscut este sapunul.

In secolul 19 industria fabricarii sapunului a devenit foarte importanta, iar in anul 1907 sapunul se transforma in detergent datorita comercializarii lui de catre o firma germana sub denumirea "Persil".

Pana in zilele noastre industria fabricarii de detergenti a cunoscut o dezvoltare extraordinara, astazi existand sute de sortimente de detergenti.

Caracteristica de baza a lumii civilizate, detergentul a ajuns indispensabil modului de viata al individului modern. Detergentii Mopeka Impex au toate calitatille cerute unor asemenea produse, ele sunt sigure, eficiente si cu un efect de durata.

Mopeka Impex - pentru ca trebuie sa fii curat.

Lasa un comentariu
Alte produse
Sapun lichid Sapun lichid
Sapunuri
Compania Mpeka Impex va ofera o gama larga de sapunuri lichide de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase costuri. La noi gasiti sapun lichid…
Detergent lichid Detergent lichid
Detergenti
In gama noastra de detergent lichid gasiti: detergent de vase concentrat, pentru vesela, pentru gresie si faianta,  pentru masini de spalat vase,…
Detartrant Detartrant
Produse de curatenie
Mopeka Impex comercializeaza detartrant de cea mai buna calitate si la preturi foarte avantajoase. Va oferim detergenti detartranti tip pasta, tip gel,…
Producator sapunuri Producator sapunuri
Sapunuri
Societatea Mopeka Impex este producator de sapunuri de cea mai buna calitate. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem, putem produce diverse sortimente…