Mopeka Impex

Str. Milos Cirneanski 43

Producator sapunuri

Societatea Mopeka Impex este producator de sapunuri de cea mai buna calitate. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem, putem produce diverse sortimente pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.

Sapunul a fost inventat in anul 600 I.Hr. de catre fenicieni si era obtinut prin amestecarea cenusii de lemn cu grasimea de capra. Sapunul a fost adus grecilor si romanilor de catre negustorii fenicieni si vandut galilor pe post de laxativ. In secolul al-II-lea Galenus, medic grec, folosea sapunul pentru igienizarea ranilor si a corpului, recomandandu-l tuturor grecilor.

In Evul Mediu, sapunul nu a fost foarte agreat, in unele religii crezandu-se ca imbaierea corpului prea des poate fi periculoasa pentru sanatate. Aceasta teama inca mai exista.

Cele mai pretentioase popoare in privinta igienei erau egiptenii si romanii care considerau ca un corp murdar arata lipsa de smerenie in fata zeilor.

Mai tarziu in Italia si Spania se produceau sapunuri pe baza de ulei de masline de o calitate superioara celor fabricate in Anglia si Franta, pe baza de seu.

Al Doilea Razboi mondial a atras dupa sine un consum ridicat de sapun, astfel companiile industriale au inceput fabricarea sapunurilor pe baza de petrol.

Fabricarea sapunului a evoluat de la grasimile animale, la uleiurile esentiale pana la ingrediente cu adevarat naturale.

Noi suntem mereu interesati de ultimele descoperiri in domeniu. Ne asiguram intotdeauna ca  produsele noastre sa se adreseze nevoilor clientilor nostri, pentru ca ei sunt cei mai importanti. Sapunurile Mopeka Impex, adaptate nevoii tale de curatenie.

Lasa un comentariu
Alte produse
Sapun lichid Sapun lichid
Sapunuri
Compania Mpeka Impex va ofera o gama larga de sapunuri lichide de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase costuri. La noi gasiti sapun lichid…
Detergent lichid Detergent lichid
Detergenti
In gama noastra de detergent lichid gasiti: detergent de vase concentrat, pentru vesela, pentru gresie si faianta,  pentru masini de spalat vase,…
Detartrant Detartrant
Produse de curatenie
Mopeka Impex comercializeaza detartrant de cea mai buna calitate si la preturi foarte avantajoase. Va oferim detergenti detartranti tip pasta, tip gel,…
Producator sapunuri Producator sapunuri
Sapunuri
Societatea Mopeka Impex este producator de sapunuri de cea mai buna calitate. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem, putem produce diverse sortimente…