Pyf Production

Str. Luminitei, nr. 28

Producator echipamente de protectie

Doresti sa colaborezi cu un producator romanesc capabil sa-ti puna la dispozitie echipamente de protectie intr-o gama variata de produse, la un raport optim calitate-pret? Solutia vine din partea companiei Pyf Production care de mai bine de 2 decenii activeaza cu succes pe piata de specialitate, oferind tuturor celor interesati cele mai bune produse si servicii. 

Oferta Pyf Production in materie de echipamente de protectie si lucru cuprinde in mare parte articole vestimentare textile precum: salopete (tip costum sau cu pieptar), imbracaminte vatuita (haine, veste, pantaloni etc), combinezoane, halate, uniforme, hanorace, tricouri etc, toate la preturi de producator! De asemenea, gama echipamentelor de aceasta natura cuprinde si bocanci de lucru, manusi, imbracaminte impermeabila, sepci, casti, masti si alte accesorii, toate importate de la producatori cu renume in domeniu. 

Alege colaborarea cu acest producator echipamente de protectie si pe langa diversitatea produselor, calitatea acestora si preturile accesibile, te bucuri si de posibilitatea de personalizare a echipamentelor in functie de preferinte. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator echipamente de protectie Producator echipamente de protectie
Doresti sa colaborezi cu un producator romanesc capabil sa-ti puna la dispozitie echipamente de protectie intr-o gama variata de produse, la un raport…
Importator echipamente de protectie Importator echipamente de protectie
Pe langa fabricarea unei game diversificate de echipamente de protectie, Pyf Production este si importator al produselor de acest gen, mai exact a incaltamintei…