Pyf Production

Str. Luminitei, nr. 28

Importator echipamente de protectie

Pe langa fabricarea unei game diversificate de echipamente de protectie, Pyf Production este si importator al produselor de acest gen, mai exact a incaltamintei si accesoriilor de lucru. 

De la pantofi si bocanci cu sau fara bombeu metalic, diferite marimi si modele, pana la cizme de protectie, sepci, casti, masti, ochelari, antifoane, manusi, imbracaminte impermeabila sau echipamente destinate lucrului la inaltime, gama produselor importate este una diversificata tocmai pentru ca fiecare client in parte sa gaseasca exact ce are nevoie. Preturile practicate sunt avantajoase, produsele fiind de calitate superioara, fabricate respectand intocmai normele in vigoare si cele mai inalte standarde. Acestea din urma asigura protectie maxima si cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor in mai multe sectoare si domenii. 

Din postura de angajator, asigura-te ca angajatii tai sunt echipati cu echipamente de lucru adecvate, iar pentru achizitionarea acestora, alege colaborarea cu un specialist in domeniu: Pyf Production, importator si producator cu traditie in domeniu. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator echipamente de protectie Producator echipamente de protectie
Doresti sa colaborezi cu un producator romanesc capabil sa-ti puna la dispozitie echipamente de protectie intr-o gama variata de produse, la un raport…
Importator echipamente de protectie Importator echipamente de protectie
Pe langa fabricarea unei game diversificate de echipamente de protectie, Pyf Production este si importator al produselor de acest gen, mai exact a incaltamintei…