Next Front

Str. Heliade intre Vii, nr. 8, sector 2

Producator accesorii mobilier

Daca afacerea ta se desfasoara in domeniul mobilei la comanda, cu siguranta ai nevoie de un producator componente si accesorii mobilier capabil sa-ti furnizeze produsele de care ai nevoie pentru executia pieselor dorite. Alegand ca si partener in acest sens compania Next Front, ai garantia unor accesorii si componente de calitate, realizate intocmai pentru a satisface cerintele si nevoile existente, preturi avantajoase si livrare in orice parte a tarii. 

Producator accesorii si componente mobilier cu o vasta experienta pe piata de profil, Next Front iti pune la dispozitie manere pentru mobila, fabricate din materiale de prima mana in scopul obtinerii unor produse pe masura (bronz si alama antichizata, material ceramic, cu finisaje cromate sau nichelate), precum si plinte, cornise, canturi, gardut, piloni si profile ornamentale.  

Oferta companiei din Bucuresti include si fronturi MDF cu forme clasice sau curbate, vopsite cu orice nuanta din paletarele RAL-NCS, cu finisaje mate sau lucioase, respectiv fronturi din lemn masiv din diferite esente, in variantele cu panou, sticla vitrata sau grilaj. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator accesorii mobilier Producator accesorii mobilier
Daca afacerea ta se desfasoara in domeniul mobilei la comanda, cu siguranta ai nevoie de un producator componente si accesorii mobilier capabil sa-ti…
Distribuitor accesorii mobilier Distribuitor accesorii mobilier
Distribuitor accesorii si componente mobilier, Next Front ofera tuturor celor interesati o gama bogata de produse, mai exact fronturi din MDF si…