Next Front

Str. Heliade intre Vii, nr. 8, sector 2

Distribuitor accesorii mobilier

Distribuitor accesorii si componente mobilier, Next Front ofera tuturor celor interesati o gama bogata de produse, mai exact fronturi din MDF si lemn masiv, respectiv manere pentru mobila, plinte drepte sau curbate, gardut, cornise, canturi, piloni si profile decorative. Acestea din urma se adreseaza in special producatorilor de mobila care au nevoie de astfel de accesorii pentru proiectele in curs. 

Oferta Next Front este variata, si cuprinde fronturi din MDF vopsit, lucioase sau mate intr-o paleta cromatica diversificata (orice nuanta din paletarul RAL-NCS), ideale pentru mobila de bucatarie, si fronturi din lemn masiv pentru piese de mobilier impunatoare, clasice, ce inspira eleganta, recomandate living-ului. In fond, alegerea si combinarea fronturilor cu alte materiale ramane la latitudinea fiecarui designer sau producator. Cu produsele Next Front, orice idee prinde contur. 

Iar in ceea ce priveste manerele, din oferta acestui distribuitor accesorii mobilier, clientii pot opta pentru articole cu finisaje din metale diferite (crom, nichel sau bronz antichizat), respectiv manere din material ceramic si alama antichizata. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator accesorii mobilier Producator accesorii mobilier
Daca afacerea ta se desfasoara in domeniul mobilei la comanda, cu siguranta ai nevoie de un producator componente si accesorii mobilier capabil sa-ti…
Distribuitor accesorii mobilier Distribuitor accesorii mobilier
Distribuitor accesorii si componente mobilier, Next Front ofera tuturor celor interesati o gama bogata de produse, mai exact fronturi din MDF si…