Vibrotest

Strada Mihai Eminescu, nr. 74 A, Sector 2

Mentenanta predictiva

Vibrotest ofera o gama larga de solutii pentru mentenanta predictiva, din gama produselor si serviciilor create de 01dB-Metravib. Puteti detecta din timp anumite probleme si sa le corectati, pe baza comparatiilor intre parametrii masurati si limitele tehnologice ale materialelor sau produselor dumneavoastra.

Mentenanta predictiva compara parametri precum vibratii, temperatura, tensiune, presiune, curent sau rezistenta in varianta optima cu cea actuala, pentru a detecta, evalua si corecta anumite erori. Cheia mentenantei este corectarea traseului pe care il urmeaza problema, pentru aceasta fiind necesara existenta unei limite din punct de vedere tehnologic, destul de joasa.

01dB-Metravib are o experienta de peste 20 de ani in crearea de analizoare mecanice dinamice, fiind un expert in mentenanta conditionala si fiabilitate, iar de aceea serviciul oferit de Vibrotest este unul care va va ajuta sa obtineti cea mai buna caracterizare a materialelor.

Oferim solutii diverse pentru analiza mecanica dinamica, teste de deformare si destindere, analiza proprietatilor vascoelastice, analiza dinamica-termica, teste arheologice, teste mecanice dedicate, teste de oboseala si analiza mecanica dinamica robotizata.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Mentenanta predictiva Mentenanta predictiva
Vibrotest ofera o gama larga de solutii pentru mentenanta predictiva, din gama produselor si serviciilor create de 01dB-Metravib. Puteti detecta din timp…
Masuratori acustice Masuratori acustice
Masuratori acustice   Cele mai eficiente servicii de masuratori acustice existente in Romania in prezent va sunt oferite de compania bucuresteana…