Vibrotest

Strada Mihai Eminescu, nr. 74 A, Sector 2

Masuratori acustice

Masuratori acustice

 

Cele mai eficiente servicii de masuratori acustice existente in Romania in prezent va sunt oferite de compania bucuresteana Vibrotest.

Folosind tehnologii noi si revolutionare, dar si extrem de usor de utilizat, firma partenera Vibrotest din Franta realizeaza echipamente pentru masurarea sunetului si a vibratiilor pentru construirea unui climat productiv si eficient la locul de munca, ca si pentru testarea nivelului de stress sonor din diverse locatii sau medii.

Aceste servicii de masuratori acustice sunt efectuate pentru a stabili daca cadrul in care se desfasoara activitatea specifica este unul in conformitate cu normele europene de protectia muncii. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Mentenanta predictiva Mentenanta predictiva
Vibrotest ofera o gama larga de solutii pentru mentenanta predictiva, din gama produselor si serviciilor create de 01dB-Metravib. Puteti detecta din timp…
Masuratori acustice Masuratori acustice
Masuratori acustice   Cele mai eficiente servicii de masuratori acustice existente in Romania in prezent va sunt oferite de compania bucuresteana…