Isoplus Special

Str. Titu Pertea

Materii explozive

Ai nevoie de materii explozive pentru diverse activitati de ordin civil? Solutia vine de la Isoplus Special care comercializeaza astfel de produse in baza unei autorizatie eliberate de organele abilitate in domeniu. Cu alte cuvinte, de la Isoplus Special poti achizitiona materii explozive de uz civil intr-un mod legal, fara sa intampini probleme de aceasta natura. 

Fie ca ai nevoie de materii explozive pentru exploatari miniere, pentru diverse lucrari de demolare, pentru derocari sau impuscari in cariere de piatra, compania din Brasov iti asigura cantitatea necesara in scopul executiei operatiunilor pe care le ai in plan. Preturile de achizitie sunt accesibile, pe langa comertul cu astfel de produse, clientii putand beneficia si de transport (in tara sau in strainatate), respectiv depozitare corespunzatoare a acestora. 

De asemenea, Isoplus Special detine toate acreditarile si certificarile necesare pentru oferirea unor astfel de servicii, calitatea si siguranta maxima fiind o garantie. 

Lasa un comentariu
Alte produse
Explozivi civili Explozivi civili
Explozivi civili
Compania Isoplus Special este autorizata pentru detinerea, comertul si manipularea de explozivi civili, materiale utilizate pentru diverse aplicatii…
Materii explozive Materii explozive
Explozivi civili
Ai nevoie de materii explozive pentru diverse activitati de ordin civil? Solutia vine de la Isoplus Special care comercializeaza astfel de produse in…