Isoplus Special

Str. Titu Pertea

Explozivi civili

Compania Isoplus Special este autorizata pentru detinerea, comertul si manipularea de explozivi civili, materiale utilizate pentru diverse aplicatii precum: demolari, derocari, activitati si exploatari in domeniul minier, impuscari in cariere de piatra etc. Asadar, daca sunteti in cautarea unui furnizor de explozivi civili capabil sa va asigure cantitatea necesara de materiale, respectiv servicii in deplina siguranta, apelati cu incredere la Isoplus Special din Brasov. 

In cazul in care nu dispuneti de masini acreditate ADR pentru transportul acestui tip de marfa, compania va pune la dispozitie astfel de autovehicule, garantandu-va siguranta la cel mai inalt nivel. De asemenea, oferta serviciilor oferite tuturor celor interesati cuprinde si activitatile de transport rutier intern si international pentru explozivi civili, precum si depozitarea acestora intr-un spatiu amenajat corespunzator, supravegheat 24 din 24. 

Indiferent de cerintele si nevoile clientilor, Isoplus Special gaseste intotdeauna cele mai bune solutii pentru satisfacerea deplina a acestora. 

Lasa un comentariu
Alte produse
Explozivi civili Explozivi civili
Explozivi civili
Compania Isoplus Special este autorizata pentru detinerea, comertul si manipularea de explozivi civili, materiale utilizate pentru diverse aplicatii…
Materii explozive Materii explozive
Explozivi civili
Ai nevoie de materii explozive pentru diverse activitati de ordin civil? Solutia vine de la Isoplus Special care comercializeaza astfel de produse in…