Manuale reparatii moto diverse

Despre companie

3 capitole la care exceleaza noua versiune a motocicletei Honda Africa Twin CRF 1000

 

Honda Africa Twin CRF 1000, un nume deja consacrat al categoriei de motociclete Adventure Sport, isi propune, pentru anul acesta, sa impresioneze fanii cu o serie de schimbari neasptate. Dupa ani in care schimbarile la caroserie s-au lasat asteptate, se pare ca anul 2019 este anul culorilor. Astfel, noua Honda Africa Twin CRF 1000 va fi disponibila in cadrul unei scheme de vopsea Tricolore cu ocazia celei de-a 30-a aniversari, pentru a sarbatori lansarea modelului XRV650 in 1988. Aceasta varianta de culori se va face doar in 2018!

De altfel, pe langa schimbarile impuse de necesitatea modificarii paletei de culori, renumita motocicleta Adventura Sport exceleaza si la alte capitole, profilul si intregul design, in ansamblul sau, fiind elementele la care tehnicienii Honda au lucrat fara incetare si si-au pus cel mai mult amprenta.

Iata, mai jos, o scurta trecere in revista a elementelor de noutate aduse de catre Homda, care se regasesc si in versiunile online de manuale reparatii moto:

Culorile impresionante

Asa cum am subliniat mai sus, Honda Africa Twin 2019 impresioneaza prin culorile sale fascinante, menita sa atraga chiar si cele mai pretentioase priviri inca din primele secunde. Si, cum prima impresie conteza, Honda propune iubitorilor motociclismului o paleta generoasa de culori, din care nu lipsesc Blue Metallic sau Digital Silver Metallic.

Un nou profil

Comparativ cu modelul standard, CRF1000L Africa Twin Adventure Sports este in mod evident mai inalt, cu un profil de sa mai plat si o poziție mai dreapta de condus. Carenajul frontal si parbrizul ofera mai multa protectie impotriva vantului, parbriz inaltat cu 8 cm, deflectoare de aer si bari de protectie carene. O capacitate suplimentara de 5,4 litri de combustibil ce extinde autonomia la peste 500 km, iar mansoanele incalzite si o priză 12V adauga confort sporit.

Nu trebuie insa sa ne impacientam din cauza multitudinii de modificari impune de catre mecanicii si inginerii niponi, intrucat aceste detalii tehnice sunt prezentate strict pe intelesul necunoscatorilor in oricare dintre acele manuale reparatii moto care se regasesc usor in mediul virtual.

Sistem de lumini full Led

Inca din anul 2018, Honda a implementat un nou sistem de lumini full Led, prin care semnalizarea se anuleaza in functie de informatia primita de la senzorii rotilor. Pentru prima data, se remarca, totodata, si prezenta pe o motocicleta a sistemului Emergency Stop Signal pentru semnalele spate, care avertizeaza participantii din trafic aflati in spatele motocicletei sa pastreze distanta de siguranta atunci cand se franeaza intr-o situatie limita/de urgenta numai la viteze mai mari de 53 Km/h cand sunt sezizate decelerari de minim 6m/s2.

Sistem Throttle By Wire (TBW)- pentru un control mai usor pe durata deplasarii

Un plus semnificativ pentru Africa Twin 2019 este noul sistem Throttle By Wire (TBW), care aduce cu el 3 moduri de mers TOUR,URBAN si GRAVEL si un mod USER care memoreaza parametrii personalizati de catre rider pentru a se potrivi conditiilor de condus. Honda Selectable Torque Control (HSTC) are acum 7 trepte de selectare. De asemenea, “sportiva” beneficiaza si de un ambreiaj asistat, dar si de scarite off-road marite, ceea ce face ca noua Honda Africa Twin sa devina mult mai performanta si pe teren accidentat, nu doar pe asfalt.

O adevarata motocicleta Adventure

Noua Honda Africa Twin a fost proiectata, fara doar si poate, sa devina o motocicleta Adventure Sport prin excelenta. Noul model este echipat cu cutii de bagaje din aluminiu si o variata gama de accesorii originale Honda, cele mai de seama fiind:

  • cricul central;
  • doua variante de sa joasa;
  • kit proiectoare de ceata;
  • schimbator de viteza pentru DCT;
  • scarite de cauciuc pentru pasager;
  • kit cutii de touring;
  • rucsac de rezervor;

In concluzie noul CRF1000 combina perfect performanta si controlul unei motociclete off road cu agilitatea si capabilitate de calatorie a unei motociclete sport-touring. Pentru neclaritati, va invitam sa consultati manualele de reparatii moto destinate motocicletelor Honda si nu numai: https://www.manuale-reparatie.eu/

Lasa un comentariu
Date de contact
, RAmnicu VAlcea, Judetul Valcea
Nu este setat
Statistica
0 aprecieri
1182 vizualizari
0.00 / 0