Amd Mob

Str. Pietroasa, Nr. 2 D

Magazin mobilier Cluj

Amd Mob detine in Cluj un magazin de prezentare unde toti cei interesati isi pot face o idee cu privire la piesele de mobilier pe care echipa companiei le poate realiza. Daca ai in plan amenajarea intregii locuinte, te muti in casa noua, ai nevoie de mobila pentru birou sau spatii comerciale, sau pur si simplu iti doresti o anumita piesa de mobilier, alege sa treci pragul acestui magazin din Cluj. Aici vei gasi surse de inspiratie si cine stie, poate chiar mobila exact asa cum iti doresti si tu! 

De la mobilier pentru living si dormitor, pana la piese destinate bucatariei, baii, holului, camerelor celor mici sau dressing-ului, compania Amd Mob din Cluj raspunde oricarei solicitari de realizare a mobilei la comanda, indiferent ca vorbim de cea pentru mediul rezidential, corporate sau comercial. 

Daca ai timp, da o raita prin magazin si afla mai multe despre ofertele si serviciile cu care te intampina aceasta companie. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Magazin mobilier Cluj Magazin mobilier Cluj
Amd Mob detine in Cluj un magazin de prezentare unde toti cei interesati isi pot face o idee cu privire la piesele de mobilier pe care echipa companiei…